Bet Builder - Skapa unika spel för betting Online

Bygg dina egna oddsspel

Vill du anpassa din spelkupong och göra det ännu roligare med skräddarsydda spel? Välkommen till Unibets Bet Builder. Nu kan du bygga unika spel med fotbolls odds på de största ligorna runt om i världen, på det sätt du vill. Skapa dina egna marknader, kombinera vinnande formler och maximera oddsen med vår oddsbyggare. Satsa på flera icke-motstridiga utfall på en och samma kupong och lek runt med marknaderna för att komma fram till rätt odds för dig.

Vår Bet Builder är tillgänglig för tusentals odds med alltifrån fotbollsmatcher i Premier League, Serie A och EM, till FIFA eSports och damernas internationella turneringar. Den passar perfekt för fans som gillar att spela på målskyttar eller tro sig veta hur många gula kort som ska delas ut. Den ger dig kontroll över all action så att du alltid har tillgång till de senaste oddsen.

Så om du älskar att spela på matchvinnare, första målskytt, halvtidsresultat, totalt antal mål, kort och till och med spelarspecialer på en och samma kupong, är n ditt perfekta verktyg när det kommer till fotbolls betting.

 

Unibet Bet Builder

 

Vad är en Bet Builder?

Om du är ny inom sportbetting kanske du undrar vad en Bet Builder är? En Bet Builder är det perfekta sättet att förbättra din kunskap om oddsen och förhoppningsvis vinna på unika oddskombinationer. Med en spelbyggare kan du samla flera olika val på en match i en och samma satsning, vilket ökar ditt totala odds. Varje gång du klickar på en vald marknad – till exempel ett lag att vinna, slutresultatet eller en spelare att göra första målet – lägger spelbyggaren till valet på din spelkupong. Ju fler marknader du väljer, desto större blir din spelkupong och desto högre blir oddset.

Nu kanske du tycker att detta påminner mycket om en multipel eller ackumulator – och det har du helt rätt i. Bet Buildern fungerar enligt samma princip som ackumulatorer, vilket innebär att ju fler val du gör, desto större blir det totala oddset och därför även din potentiella vinst. Det fina med en Bet Builder är att den gör beräkningarna åt dig direkt, så att du vet vilka marknader som är möjliga att spela på. Du kan också snabbt se din risk och potentiella utbetalning innan du lägger till fler val på din spelkupong.

Tips för spel med Unibets Bet Builder

Att få ut mesta möjliga av Bet Buildern är ett fantastiskt sätt att förbättra din spelupplevelse. Du behöver inte hålla koll på flera singelspel samtidigt och du kan samla alla utfall på en och samma spelkupong.

Ett av de bästa spelbyggartipsen är regeln om tre: rätt resultat, första målskytt och antal hörnor. Det här är ett enkelt trevägsspel som fokuserar på underhållande, offensiv fotboll och dina val är i samklang med varandra. Du kan till exempel satsa på att Tottenham gör första målet i en 2–1 seger över Brighton och det blir fyra eller fler hörnor i matchen. Oddsen blir natuligt högre med Bet Builden än om du placerat alla tre spel på de enskilda marknaderna.

Regeln om tre kan användas på många andra kombinationer när du kombinerar odds, och är en bra utgångspunkt för nya spelare som vill lära sig mer om hur sportbetting fungerar. När du väl har utvecklat dina färdigheter kan du testa med sex val, eller till och med upp till högst 12!

Samtidigt kommer många matcher i Premier League, Serie ALa Liga och Allsvenskan att innehålla ännu fler spelarspecialer som passar perfekt för Unibets Bet Builder. Här kan du spela på att en anfallare gör två mål, en annan att träffa ribban och en tredje att bli utvisad. Du har nu byggt exakt det spel du vill ha, istället för att få ett spel skapat för dig som du kanske inte är helt nöjd med.

Om det inte känns helt rätt att lägga till högoddsare i din Bet Builder kupong så bör du överväga att välja en rad utfall med lägre odds. Marknader som över 0,5 totalt antal mål, över 2,5 gula kort och hemmaseger för lag som toppar tabellen är vanligtvis ”säkrare” spel. Oddset blir lägre men det gäller även för risken, och chansen att spelen sitter är större.

 

Odds före matchstart

Det är också värt att komma ihåg att vår Bet Builder endast erbjuder odds före matchstart. När matchen väl har dragit igång har du fortfarande tillgång till liveodds och till och med livestream på vissa matcher. Liveoddsen ger dig en utmärkt möjlighet att följa allt som händer och hålla koll på alla dina spel!

Oavsett vilken taktik du väljer ska du komma ihåg att dubbelkolla din spelkupong innan du lägger dina spel och kolla in Unibets omfattande statistikbank och formguider för att hjälpa dig göra vinnande val!

 

Anpassa dina spel på fotboll med Unibets Bet Builder

Unibets Bet Builder är en av de snabbaste och mest omfattande av sitt slag online. Den ger spelare tillgång till snabba odds och tydliga kombinationer. Här är en enkel steg-för-steg-guide om reglerna för Bet Builder och hur du använder den när du kollar in senaste odds för fotboll idag:

  • Hitta din önskade match i oddsavdelningen och klicka på fliken Bet Builder
  • Börja bygga ditt spel genom att klicka på de tillgängliga marknaderna före matchen
  • Du kommer lägga märke till att valen läggs till på din spelkupong
  • När du gör ett val kommer alla motstridiga alternativ att göras otillgängliga

Fortsätt att lägga till val tills du är nöjd med ditt spel och kontrollera spelkupongen för att beräkna dina odds

Ange din insats för att se din potentiella utbetalning och kom ihåg att du kan lägga till upp till 12 val.

Klicka på ”Lägg spel” för att slutföra processen!

Kom ihåg att vår Bet Builder automatiskt gör oförenliga spel otillgängliga när du gör ett val, så att du slipper tänka på det! Låt oss säga att du vill spela på Middlesbrough mot Derby. Du spelar på att hemmalaget gör första målet, att slutresultatet blir 2–1 och att över 4,5 kort delas ut i matchen. På spelkupongen ser du att oddset har stigit för att motsvara alla tre spel, och när du anger din insats visas din potentiella utbetalning.

Nu är det dags att kontrollera att du är nöjd med dina val innan du klickar på ”Lägg spel”. Sedan kan du luta dig tillbaka och njuta av matchen! Du kan livestreama din valda match via Unibet TV eller så kan du följa all action med våra liveodds på fotboll som är tillgängliga för spel i alla de största ligorna och internationella turneringarna runt om i världen.

 

Unibets Odds App

 

Bet Builder i Unibets mobil app

För alla er er som uppskattar sport betting och vill få den allra bästa spelupplevelsen så rekommenderar vi att ladda hem Unibets odds app. Här har du tillgång till alla spel och Bet Builder fungerar här på precis samma sätt som när du spelar från en dator. Det som gör betting genom odds appen så bra är att du alltid har direkt åtkomst till ditt personliga spelkonto. Här kan du följa dina tidigare satsningar, göra smidiga utbetalningar, ändra din betalmetod och justera dina profil inställningar. Du kan dessutom livestreama dina favorit matcher och sport event direkt genom appen.

 

Bet Buildern under fotbolls EM 2024.

Under fotbolls-EM 2024 kommer Unibets Bet Builder och odds app vara med och skapa en sömmlös och oslagbar bettingupplevelse. Unibets Bet Builder  kommer hjälpa dig att skapa spelkombinationer och räkna ut potentiella vinster. Så om du inte redan har gjort det så ladda genast ner betting appen och börja spela med spännande em odds på sommarens fotbollsfest!