Hur spelar man Bingo på nätet?

Att bingo på nätet växer internationellt kommer kanske inte som någon överraskning  –  alla vill ju spela detta superroliga spel. En av de största fördelarna med online bingo är att det är superenkelt att lära sig och att spelet kräver en väldigt liten arbetsinsats, om ens någon.

Eftersom det finns fördelar med bingo samt fina priser på spel, har vi skapat den perfekta bingoguiden för att ge dig lite hjälp på traven med att komma igång.

Så här spelar man bingospel

Först och främst behöver du registrera dig. Detta gör du genom att välja ett användarnamn och ange en giltig e-postadress. När registreringen väl är klar får du bingobrickor med nummer på.

Dessa bingobrickor har nummer på mellan 1-90 beroende på vilken typ av bingospel du valt. Allt du behöver göra är att matcha de nummer som ropas ut med de på brickorna.

När du har fått önskat nummermönster vinner du bingospelet. Du behöver inte ens följa med när numren ropas ut, utan vårt automatiska system kryssar i dem för dig så att du kan känna dig trygg i att du inte missar några nummer.

Skaffa vänner i nätbingon

En annan suverän fördel med att spela bingo hos Unibet är den möjlighet man får att stifta nya bekantskaper i våra chattrum medan man spelar. När du startar ett bingospel kan du prata med andra bingospelare om precis vad som helst. Du kan besöka valfritt bingorum för att få tips och förslag från mer erfarna spelare eller hitta nya vänner medan du spelar.

Spela bingo på nätet nu