Hur tjänar man lojalitetspoäng medan man spelar online bingo?

Tjäna mängder av priser och premier när du spelar online bingo via vårt lojalitetsprogram. Ingen insats från din sida krävs. Allt du behöver göra för att börja tjäna poäng är att spela online bingo så poängen börjar automatiskt strömma in på ditt konto.

Läs mer om de olika premierna som väntar dig här.

Lojalitetsprogram

Vårt lojalitetssystem har skräddarsytts för bingospelare. Genom att vara en aktiv bingospelare avancerar man i lojalitetssystemet och tar med sig poäng av bara farten. Du kan hålla koll på din utveckling via lojalitetsmätaren i bingorummen och via sidan "Min Bingo". När mätaren är fylld till bristningsgränsen avancerar du till nästa nivå och blir belönad med ett snurr på lojalitetshjulet. Där har du chansen att kamma hem gåvor såsom free spins på minispel, värdekuponger för bingo eller rena pengar!

Värdekuponger

Värdekuponger tilldelas bingospelare via lojalitetshjulet, kampanjer eller som en vinst i ett chattspel, även om dessa kan inneha vissa begränsningar. För att se vilka bingorum och spel som värdekupongen kan användas på behöver du bara föra muspekaren över värdekupongssaldot. Genom att gå till "Min Bingo" kan du se dina aktiva såväl som köade värdekuponger. Du ser även utgångsdatumet, och genom att klicka på värdekupongen kan du ta reda på omsättningskraven.

Free spins

Det går att vinna free spins på minispelen genom att snurra på lojalitetshjulet, som vinst i chattspelen eller under kampanjer. Du kommer att kunna se dem i avsnittet "Min Bingo" och därifrån kan du besöka aktuellt spel.

Registrera dig idag!