Vilka är fördelarna med bingochatten?

Arbetsdagen har varit lång och kämpig, väl hemma vill du bara varva ner och ta det lugnt. Du sätter på datorn och slår dig ned för att spela bingo på nätet i syfte att koppla av och samtidigt ha chansen på en fin vinst. Här tar vi det steget längre. I vår bingochatt kan du inte bara spela dina favoritspel och vinna härliga prispengar, utan du kan även småsnacka lite med andra bingospelare medan du spelar.

Hos Unibet kan du när du spelar bingo på nätet interagera med andra spelare i våra chattrum. Dela vinsthistorier eller nära ögat-upplevelser, samt spela chattspel som hålls av våra underbart trevliga chattvärdar. I chattspelen kan du vinna värdekuponger och freespins.

Chattvärdar/moderatorer (CM) i bingochatten

I bingochattrummen finns alltid bingovärdar närvarande för att se till att stämningen är på topp och arrangera en rad olika chattspel där fina priser står på spel.

Chattspel i bingon

Chattvärdar håller även i ett antal chattspel varje dag. Dessa kommer i olika former och ger bingospelare riktiga guldlägen att vinna värdekuponger, freespins och ibland t.o.m. pengar. Allt du behöver göra för att delta är att köpa brickor i ett bingospel då dessa chattspel pågår. Chattvärden postar reglerna för varje enskilt chattspel innan det drar igång.

Lika viktigt som det är att veta hur man ska bete under ett chattspel i bingon, så är det  att veta vad man inte bör göra i samma scenario. Alla bingorum erbjuder bingochatt vilka alla har sina egna regler och sin egen uppförandekodex. Det är viktigt att du som bingospelare vet det generella riktlinjerna för hur man beter sig i chatten, detta för att alla ska kunna ha en så trevlig spelupplevelse som möjligt och ingen ska bli ombedd att lämna chatten.

Använd inte stora bokstäver i bingorummet

Att skriva med stora bokstäver kan man enkelt göra av misstag, och är ett vanligt bland nybörjare. Men då du skriver med stora bokstäver i bingochatten så ses detta som att du skriker på de andra spelarna. Då detta kan ses som störande för spelet så finns det en oskriven regel om att inte använda stora bokstäver om det inte gäller förkortningar som t.ex LOL.

Undvik också att använda många utropstecken och citattecken då detta också kan ses som nedlåtande.

Inget prat om politik eller religion i bingorummen

Politik, religion och sex är några av de ämnen som ej bör tas upp i chattrummet. Du bör heller ej ta upp ras, etnicitet eller huruvida någon inte kan skriva eller stava på svenska. Samtliga dessa riktlinjer bör efterlevas annars riskerar man bli utsparkad ur bingorummet.

Kom ihåg att nätbingo är väldigt likt riktig bingo. Du spelar mot andra spelare för att ha roligt och för att vinna. I och med att ingen kan se dig på nätet, så kommer du att bli bedömd utifrån hur du för dig i chatten och sättet du skriver på, eftersom att ingen kan se dina ansiktsuttryck eller höra ditt tonläge.

Till bingolobbyn