Vinn stort på Unibet Bingos minispel

Köp dina bingobrickor, luta dig tillbaka och slappna av medan den automatiska markören sköter allt  - passa på och roa dig med live-chatten eller testa lyckan med våra minispel mellan bingorundorna. 

tile plotslot unibet 2018 uk

Plot Slot

Mystery Spins, wildsymboler och fantastiska specialfunktioner som ger stora vinstmöjligheter – detta nya spel med bondgårdstema har allt som krävs för att du ska få ut mesta möjliga av ditt bingospel!

Plot Slot
purrfectcandy-bingo-tile

Purrfect Candy

Purrfect Candy är ett minispel med 5x6 spelrutor, där symbolerna ger utbetalning när minst tre stycken likadana bildar en lodrät eller vågrät linje. Varje vinst aktiverar en multiplikator som kan höjas upp till fem gånger. Spelet har även en bonussymbol som kan byta plats på symboler, byta ut symboler och förvandla vanliga symboler till wilds. Spelets mönstermatcharfunktion gör det dessutom möjligt att aktivera ett snurr på ett spännande lyckohjul, där du kan vinna cash och freespins!

Purrfect Candy
tile-jacks-jackpot-unibet

Jack’s Jackpot

Dyk in i undervattensvärlden i vårt nya minispel med 20 insatslinjer – Jack’s Jackpot där du kan hitta ett helt hav av olika sätt att vinna stort. Det är vårt första minispel med jackpott – det finns faktiskt fyra att spela om i bonusomgången där du väljer och klickar, vilken aktiveras av tre jackpott- eller ubåtssymboler. Dessutom får du tio freespin om du får fler än tre specialsymboler.

Jack’s Jackpot
6092_game-tile-pinwin

PinWin

I PinWin – en slot med 5 hjul och 25 vinstlinjer – skjuter du ut pingviner i rymden för stora priser. I bonusomgången "Flying Penguins" skjuter du iväg tre pingviner mot månen. Ju högre de flyger desto mer vinner du. Tre gyllene baby-wildsymboler ger 15 freespins.

PinWin
tile-wild-one

Wild One

Du kanske har spelat slots med vilda västern-tema förut men Wild One blåser nytt liv i idén. Den tecknade stilen är skön och spelet tar inte sig själv på för stort allvar. Den här minisloten med 5 hjul och 25 linjer ger dig ett re-spin varje gång du får en vinstgivande kombination av symboler. Om "Efterlyst"-symbolen är en del av ditt vinnande snurr så tredubblas vinsten!

Wild One
tile-cuddly-cuties.jpg

Cuddly Cuties

Välkommen till Cuddly Cuties. De söta figurerna hjälper dig att vinna men det är alla freespins- och Secret Gift-funktionerna som gör det här roliga, avslappnande spelet så spännande. Om du hittar tre röda presentaskar eller fler så får du öppna lika många presenter – vad hittar du i dem, tro? Tre stjärnsymboler eller mer ger dig 15 freespins där alla utbetalningar tredubblas, förutom vinster som hittas under Secret Gift-funktionen.

Cuddly Cuties
game-tile-moby-dick

Moby Dick

Moby Dick är en slotmaskin med 5 hjul och 20 linjer som utspelar sig ute på öppet hav. Den innehåller staplade och klibbiga jokersymboler och med tre eller fler Moby Dick-symboler får du en bonusrunda.

Moby Dick
tile-blender-blast

Bender Blast

Pressa juicen ur dina favoritingredienser och blanda dem med is i det här fruktiga spelet. Blender Blend är en ny slot med 5x5 wheels där 5 eller fler av samma symbol måste ligga intill varandra. Efter en vinst så sprängs vinstsymbolerna och nya frukter åker ner från toppen av spelrutan vilket gör det möjligt att vinna mer på samma snurr. Fyll hela blendern för att få bonusvinster! 

Bender Blast
tile-moody-monsters

Moody Monsters

Moody Monsters är en slotmaskin med 5 reels och 20 linjer som består av en samling färgglada, fnittrande små monster. slot machine featuring a collection of colourful giggling little monsters. Mixed in with their grumpy, confused and happy faces is a scatter symbol that awards extra prizes. 3+ scatters trigger a Monster Wheel bonus round with a chance to win an instant prize or 30 free spins.

Moody Monsters
tile minor moe

Miner Moe

Miner Moe är en slotmaskin med 5 reels och 20 linjer med en kedjereaktions-funktion på lavin-reelsen när 3 eller fler symboler stannar på en betalande linje. Bonusspelet triggas när 3 eller fler bonussymboler dyker upp med start från vänster. I bonusspelet grävs skatter och stenar fram medan Miner Moe tar sig längre och längre ner i i gruvan. Varje skatt motsvarar ett pris men det gäller att se upp, varje gång Moe träffar en sten går en av hans tre hackor sönder. 

Utforska gruvans skatter
tile old mac donald

Old MacDonald

Old MacDonald är en slotmaskin med 3 reels och 8 linjer där du träffar på glada bondgårdsdjur men kan även hitta wilds- och scatter-symboler. Bonusrundan består av free spins på speciella reels triggas när du får 3 eller fler bonussymboler. Inför varje runda väljs ett djur och ett läte. Alla djur motsvarar ett pris som också ökar om ljudet matchar djuret som valdes. 

Old MacDonald
tile king stones

King Stones

King Stones är en slotmaskin med 5 reels och 25 linjer där alla vinnande linjer är aktiva hela tiden. Spelet består av funktioner så som wilds och jättestora stenar som är extra värdefulla. Så fort jättestenarna dyker upp ersätter de symbolerna alla symboler de täcker, vilket ökar dina chanser att vinna stort. 

King Stones
tile nutty nutty bingo

Nutty Night Bingo

Nutty Night Bingo är en slotmaskin med 5 reels och 20 linjer där vinstlinjerna alltid är aktiva. Det här spelet har funktioner så som wilds och scatters som utlöser bonusrundan om 3 eller fler symboler dyker upp. I bonusrundan snurras ett hjul som visar hur många free spins du får tillsammans med vilken multiplicerare du får på dina vinster under bonusrundan. Om du lyckas pricka en ny bonusrunda medan du redan är i en läggs antalet free spins som hjulet visade till på den rundan. 

Go Nuts
tile-rainbow-rush

Rainbow Rush

Rainbow Rush är en irlänsk slott men flera symboler av god lycka och skatter tillsammans med irländsk folkmusik.

Med multi-direktionella vinstlinjer, freespins och bonusar kan du vinna stort med varje runda.

Rainbow rush
tile-money-mansion

Money Mansion

Money Mansion är en 5-linjes 3-hjuls slott som lever upp till ryktet av ett rikt och glamoröst liv. Alla vinster från vänter till höger ger specialpriser där du kan vinna upp till x20 multiplier.

Money mansion

Så du gillar att spela slots? Det gör vi också, det är roligt och spännande med sina bonusrundor, coola teman och så klart - chansen att snurra hem storvinsten även på väldigt låga insatser. Registrera dig nu för att få tillgång till alla våra slots - minispelen är även tillgängliga via din mobil. 

Registrera dig