RTP Casino – vad betyder return to player?

För erfarna spelare är begreppet RTP (return to player) en självklarhet, men för nya spelare kan begreppet vara lätt att missförstå. Den vanligaste missuppfattningen är att RTP-värdet innebär garanterad avkastning till varje individuell spelare. Så är dessvärre inte fallet – RTP är snarare den teoretiska återbetalningen till spelaren, vilket innebär att den kan variera. Om RTP:n i grunden hade en avkastning på 95% baserat på 10 spel, då hade avkastningen varit garanterad. Vi kan då med faktum konstatera att 10 spel ger en avkastning på 95%. Men i fallet då antalet spel är obekant, blir RTP-värdet aldrig garanterad. RTP:n är baserad på enormt många spelomgångar, vilket i praktiken innebär att spelrundorna helt enkelt varierar i sin avkastning.

Är högre RTP bättre?

Det kan verka meningslöst att välja spel utifrån RTP när den inte representerar avkastningen på ett bra sätt. Men för vissa spelare är RTP:n viktig, speciellt för de ambitiösa spelarna. De spelar ett mer strategiskt spel och avgör sina insatser baserat på RTP-värdet. Avkastningen gäller i det långa loppet och kan innebära stora förluster, men i de få fall då slotmaskinen väljer att betala ut, så kan det högre RTP-värdet spela stor roll. 

 

Spel med högre RTP-värde, endast på Unibet:

 

Troll Hunters   RTP 96.69% nu 98%

Upplev ett äventyr med vikingar och troll. Troll Hunters är ett 5x5 rutnätspel med symboler som faller ner och bildar vinstkombinationer. Vinster delas ut vid 3 eller fler symboler i rad, både horisontellt och vertikalt. I Troll Hunters är wild-symbolen en gyllene runa, den ersätter alla andra symboler för att skapa vinstkombinationer. Ett bonusspel är också inkluderat som består av ett antal gratisrundor.

Golden Ticket RTP 96.69% nu 98%

Golden Ticket har likadan spelplan som Troll Hunters, men har ett annorlunda speltema. Kliv in i en cirkus från det tidiga 1900-talet med de klassiska cirkusartisterna från den tiden. Är speltema en viktig faktor för din spelupplevelse? Då kan detta vara värt att prova.

Leprechaun Goes Egypt         RTP 96.75% nu 98%

En slotmaskin med 5 hjul och möjlighet att aktivera upp till 20 vinstlinjer. Symboler att uppmärksamma är jokersymbolen (Leprechaun), scatter-symbolen (Cleopatra) och scatter bonussymbolen (pyramiden). Jokersymbolen ersätter alla andra symboler, utom scattersymbolerna och hjälper dig att skapa vinstkombinationer. Bonusspelet aktiveras när 3 symboler av Cleopatra framträder.

Mermaid’s Diamond   RTP 96.5% nu 98%

Havet är djupt i Mermaid’s Diamonds slotmaskin. Upplev undervattensvärlden i denna videoslot med 5 hjul, som spelas på en hexagonal spelyta med hela 720 vinstlinjer. Det förekommer en bonussymbol (sjöjungfrun), en scattersymbol (skattkistan) och olika havsstenar som högvinstsymboler.

Raging Rex                 RTP 96.34% nu 98%

Åk långt tillbaka i vår evolution, ända tillbaka till när dinosaurierna härskade på jorden i Raging Rex. En videoslot med 6 hjul och 4096 vinstvägar. Håll utkik efter de fyra högbetalande dinosaurierna; Velociraptorn, Dilophosaurus, Triceratops och Parasaurolophus.

Wild North                   RTP 96.55% nu 98%

Upplev de ikoniska djuren och vackra norrskenet som kännetecknar den nordiska naturen i Wild North. Slotmaskinen har 5 hjul och 40 låsta vinstlinjer. Symboler att uppmärksamma i detta spelet är wild-symbolen (lodjuret) och bonus-scatter symbolen (norrskenet). Tre scattersymboler på hjulet aktiverar en bonusrunda, som har sju olika varianter.

Golden Colts               RTP 96.55% nu 98%

Välkommen till vilda västern i Golden Colts. Detta spel har liknande funktioner som Wild North – 7 olika bonusfunktioner, 5 hjul och 40 fasta vinstlinjer.

Super Flip                    RTP 96.53% nu 98%

En klassisk videoslot med 5 hjul och 20 vinstlinjer. Innehåller en wild-symbol (wild) och scatter-symbol (super flip). Wild-symbolen ersätter som vanligt de övriga symbolerna utom scatter-symbolen. Tre eller flera scatter-symboler på hjulen aktiverar freespins-funktionen. Under bonusspelet finns det möjlighet att vinna ytterligare gratisrundor, upp till 90 stycken totalt.

Prosperity Palace       RTP 96.25% nu 98%

Ett temarikt spel med inspiration från det kulturrika Asien. Möts av ikoniska asiatiska tecken som draksymbolen (jokern i spelet) och Buddha-symbolen som kan aktivera gratisrundor. Vid varje vinst finns det möjlighet att dubbla vinsten genom att spela för den (gamble).

Star Joker                   RTP 96% nu 98%

Om du spelat Starburst tidigare kommer både temat och spelplanen i Star Joker att kännas bekant. I denna slotmaskin finns också 5 hjul och 10 fasta vinstlinjer. Vid 3 framträdande jokrar aktiveras en freespinsrunda med fortsatt chans att vinna freespins. Precis som i Prosperity Palace finns möjlighet att spela för vinsten (gamble). En väldigt effektfull slot som gör sitt bästa att efterlikna samma spelupplevelse som i Starburst.

 

Vidare till registrering