Topp 10 slots - Våra mest spelade slots på Unibet

Spela top 10 slots 

Starburst 

Starburst räknas som ett av NetEnt´s absolut mest välkända slot spel. På hjulen snurrar ädelstenar och stjärnor i olika färger. Spelet är utrustat med 5 stycken hjul, 3 stycken rader och totalt 10 stycken vinstlinjer. Spelaren har möjlighet att vinna mellan 20 och 100 mynt med 5 matchande symboler på en vinstlinje. Med hjälp av wild-symbolen kan nya vinstkombinationer bildas. Spelets wild kan nämligen expandera och fylla ett helt Starburst-hjul. 

 

Book of Dead 

I denna 5-hjulsslot från Play 'N Go får spelaren hänga med Rich Wilde ut i världen. Äventyraren ska försöka hitta en försvunnen bok. Under sökandet efter skatten så kan spelaren aktivera flera olika bonusfunktioner – detta med hjälp av egyptiska symboler föreställande Anubis, Horus och Osiris samt expanderande scatters. Den maximala utdelningen i spelet är 5000 gånger insatsen. I spelet finns även en gamble funktion och vinster betalas ut från vänster till höger på spelplanen. RTP (Return to Player) i äventyrsspelet Book of Dead är på en medelhög %.

 

Gonzos Quest 

I Gonzos Quest går resan ut i djungeln. Målet är att hitta den försvunna staden Eldorado. I spelet finns det flera olika specialsymboler. Avalanche, Free Fall och wilds kan till exempel aktiveras i spelet. Vinstutdelningen kan även öka då spelets multiplikator aktiveras. Denna kan ge max 5X i grundspelet och 15X då man befinner sig i Free fall. Det finns ingen övre gräns för hur många gånger som Avalanche kan aktiveras i Gonzos Quest. En slot värd att prova!

 

Mega Moolah 

Mega Moolah innehar rekordet som den slot som har delat ut de högsta vinster någonsin. I det här spelet finns det 25 st olika vinstlinjer och hjulen är 5 stycken till antalet. Temat i Mega Moolah är djur på den afrikanska savannen och med rätt kombinationer av vattenbufflar, antiloper, giraffer, zebror och elefanter så ges vinstutdelningar i spelet. 

Den symbol som har högst värde i spelet är lejonet. Med 5 stycken lejon på en vinstlinje så blir vinstutbetalningen 3750X insatsen i spelet. Med 3 stycken apor så kommer 15 free spins att delas ut samtidigt som vinsten kan tripplas i spelet. Denna slot har en RTP som ligger på en lägre %. Det finns totalt 4 olika jackpottar i spelet: Mega, Major, Minor och Mini. Spelets progressiva jackpott har inget övre vinsttak. 

 

Extra Chili 

Extra Chili är ett spel som tar oss med till Mexiko. På spelplanen kommer du att se en marknad där besökarna kan äta klassisk mexikansk mat. Till de viktigaste symbolerna i spelet hör chilifrukter i olika färger. Spelet har 117 649 st vinstlinjer och här finns det möjlighet att vinna 20 000X insatsen. På spelplanen i Extra Chili så finns det 6 stycken hjul och antalet rader varierar mellan 2 och 7 stycken. Totalt 14 stycken olika symboler kan bilda vinnande kombinationer i spelet. Förutom chilifrukter så är spelet även utrustat med wild- och scatter ymboler. Under spelets chili-explosioner kan vinstpotten öka men även free spins delas ut till spelaren. Detta sker när de 3 scatter-symbolerna i Extra Chili tillsammans bildar ordet HOT. Extra chilli slot lanserades av Big Time Gaming 2018. 

 

Mega Fortune Dreams 

Mega Fortune Dreams är ett progressivt jackpottspel som tar med spelaren till en lyxig yacht. I det här spelet så finns det 3 progressiva jackpottar och på spelhjulen snurrar symboler så som palmer, båtar och cocktaildrinkar. Även värdefulla accessoarer som lyxiga handväskor och glittriga smycken förekommer som symboler i spelet. Den symbol som kan ge högst utdelning är diamantringen. 5 st symboler ger en utdelning på 2000X. I Mega Fortune Dreams. Insatserna i spelet varierar mellan 2 och 80 kronor. Bakom detta jackpott-spel med lyxtema står spelutvecklaren NetEnt.
 

Twin Spin 

Klassiskt slotsspel utrustat med körsbär, sjuor och diamanter. Spelet lanserades av NetEnt under 2013. Spelet har 5 stycken hjul och här spelar du med ett dubbelhjul - en twinfunktion. Twin spin är utrustat med 243 stycken vinstvägar. För att få en vinst krävs minst 3 st matchande symboler. I spelet finns flera specialsymboler, bland annat Wild-symboler som kan ersätta övriga symboler. Dubbelhjulet Twin Spin ser till att två av spelets hjul alltid kommer att vara synkroniserade. Ju fler hjul som synkroniseras, desto större kan också vinstchanserna bli i det färgglada spelet Twin spin. Satsningar mellan 2,50 och 1250 är möjliga per spinn. 

 
 
Book of Ra 

Book of Ra är ett spel dedikerad till solguden och spelplatsen är det antika Egypten. Hit har en äventyrare rest för att söka efter försvunna skatter. Bakom spelet så står spelutvecklaren Novomatic som har försett spelet med 5 stycken hjul och 9 st vinstlinjer. I Egypten-spelet Book of Ra väntar belöningar i form av bland annat free spins som aktiveras med hjälp av 3 stycken scatter symboler. Spelarern har även chansen att få en multiplikator under pågående frees spins-läge. Samtidigt så kan symbolerna expandera och täcka samtliga spelhjul i Book of Ra. Till spelets högst betalande symboler hör bland annat äventyraren själv. Vinstpotten i Book of Ra kan även höjas i spelets gamble-funktion. Rätt gissning kan fördubbla eller trippla vinsten i Book of Ra. 

 

Jack Hammer 

Jack Hammer är namnet på en privatdetektiv som försöker bekämpa brott i den undre världen – och tillika hjälten i denna slot. I spelet så kommer Jack Hammer att möta en rad ljusskygga karaktärer, bland andra den ondsinta karaktären Dr. Wuten. Bakom titeln står den svenska spelutvecklaren NetEnt, som utrustat spelet med serietidningskänsla och bonusfunktioner så som wilds och Tic-Tock Bomb Free Spins. Vidare kan även multiplikatorer höja vinsterna i spelet i spelet som erbjuder 10 olika insatsnivåer.  Den maximala utdelningen i spelet med privatdetektiven Hammer ligger på 250 000 mynt. RTP (return to player) i spelet är på en medelhög %. 

 

Jacks or better 

Jacks or better, även kallat draw poker, räknas som ett av det vanligaste typerna av pokerspel. I detta 5 korts-spel gäller att få en så bra hand som möjligt. Satsningsgränser kan alltid justeras och det finns även en tillgänglig Gamble-funktion som möjliggör högre vinstutdelningar i spelet. I Jacks or better så börjar lägsta pokerhand på ett par i knektar, därefter följer vinnande pokerhänder som till exempel kåk, stege och royal flush.