Slaget om Europa i Frankrike

EM ligger precis runt hörnet och det märks att spänningen stiger. Årets EM har utökats till 24 lag och du kommer att kunna njuta av alla 51 matcher här med oss!

Att spela på sommarens EM

Att spela på sommarens EM skiljer sig markant från att spela på fotbollsligor. Klubblag har fördelen att ständigt kunna träna och spela ihop vilket gör det lättare att hitta varandra på planen och prestera bra tillsammans. Det betyder att du behöver göra mer efterforskningar för att lyckas när du spelar på EM.

Därför fungerar det annorlunda att spela på sommarens mästerskap i Frankrike än på inhemska ligor

FP_ScotlandEuroQuali

Att spela på EM kan kräva mer än man tror. Bland annat behöver du tajma dina spel rätt vilket är en av många saker som gör EM-odds så intressanta. Skador, avstängningar och spelarbortfall från truppen är bara några av alla saker som kan inträffa mellan att du placerat ditt spel och turneringen startar. Därför är det viktigt att tajma dina spel rätt eftersom EM-odds brukar fluktuera avsevärt.

En annan faktor du måste tänka på när du spelar på årets EM är spelarnas trötthet och utmattning. Många av dem har hållit igång hela säsongen inklusive inhemska cuper, Champions League och Europa League.

Fördelarna med att spela på årets EM

  • När du spelar hos oss får du flera av de bästa oddsen i världen
  • Du får reda på samtliga lags spelscheman i förväg
  • Alla matcher förutom Frankrikes spelas på neutral mark vilket gör det extra fördelaktigt att spela på EM-matcher.
  • Det kan löna sig att spela på gruppspelet eftersom inga stormatcher väntas
  • Du kan spela live på EM i sommar och anpassa ditt spelande efter lagens insatser

Odds till årets EM 

Nu är oddsen till årets stora fotbollsfest här! Du kan dra nytta av särskilda odds på alla gruppspelsmatcher innan turneringen startat plus totalvinnare. Med så många odds att välja mellan hittar du garanterat något som passar dig. Nya odds tillkommer i takt med att avspark närmar sig, så se till att hänga med!

Spela på EM