Bästa oddsen på sommarens EM

Nu när sommaren närmar sig med stormsteg och EM snart drar igång har vi satt samman en förhandstitt på årets populäraste EM-odds. Att spela på fotboll är alltid spännande, men att spela på EM bjuder på en alldeles unik adrenalinrush när Europas bästa lag spelar fotboll nonstop i en hel månad.

Så fungerar de populäraste oddsen

Om sportodds är nytt för dig kan denna utförliga guide ge dig en överblick över tillgängliga odds och ge dig det självförtroende du behöver för att våga spela rätt. Årets EM utlovar massor av mål – så att spela på antal mål i en viss match kan vara klokt. Nedan följer de populäraste EM-oddsen 2016.

Matchresultat – Att spela på utfallet av en match. Här spelar du på om du tror att hemmalaget vinner, bortalaget vinner eller att det blir oavgjort. 

Båda lagen att göra mål – Båda lagen måste göra mål för att spelet ska ge vinst.

Dubbelchans – Det här innebär att du kan välja två av tre utfall (vinst, förlust eller oavgjort) vilket ger dig en mycket större chans att vinna. Om du till exempel dubbelchans-spelar på Frankrike mot Rumänien i Frankrikes fördel vinner du både om Frankrike vinner och det blir oavgjort!

Asiatiskt handikapp – Asiatisk handikapp kan vara mycket lönsamt men du måste välja dina matcher noga. Ett vanligt handikappodds går ut på att det ena laget måste slå det andra med minst två mål beroende på insatsen. Det innebär att matchen tilldelas ett hypotetiskt resultat innan den ens börjat. Om du till exempel handikappspelar på att "Frankrike börjar med 0–1 mot Rumänien" innebär det att Frankrike måste vinna matchen med minst två mål.

Halvtid/Slutresultat – På dessa alternativ får du garanterat fantastiska odds. Oddset visas som Hemma/Hemma, Hemma/Oavgjort, Oavgjort/Borta etc. och visar hur varje halvlek måste sluta för att du ska vinna. I fallet Hemma/Hemma måste hemmalaget vinna båda halvlekarna, men vid Hemma/Oavgjort måste hemmalaget vinna första och bortalaget kvittera i andra halvlek.

Vinnare – Att spela på vinnare innebär att spela på det lag som du tror kommer vinna hela EM.

Vad är över/under 2,5 mål?

_Football Generic

Detta alternativ avse endast gjorda mål under matchens gång och lär blir ett av EM:s populäraste. Om du spelar på att det blir över 2,5 mål måste matchen sluta med minst 3 gjorda mål för att du ska vinna. Men om du spelar på att det blir under 2,5 mål får det maximalt bli två mål för att du ska vinna. Om det blir 0–0 vinner du också. Att spela på över/under 2,5 mål passar perfekt om du inte hejar på något av lagen eftersom båda lagens mål räknas!

Det här är ett av våra allra mest populära alternativ. Samma regler gäller för över/under 3,5 mål.

Tack vare den nya formatet med 24 lag lär årets EM bli mer spännande än någonsin. Vänta dig mer stormatcher, fler mål och mer dramatik när du spelar på årets EM-turnering!

Spela på EM