EM 2016: Turneringsodds

Genom att spela på EM 2016 förhöjs spänningen ännu mer. EM-andan riktigt dallrar i luften i sommar. För att förbereda dig inför de 51 matcherna i sommarens turnering har vi rätat ut alla frågetecken kring hur du spelar på EM 2016.

EM 2016: Så fungerar oddsen

Det vore omöjligt att sätta ihop en perfekt guide till fotbollsodds, men för att lyckas behöver du tålamod, efterforskningar och disciplin. Dina första möjligheter att tjäna pengar inträffar i gruppspelet där du kan satsa på de lag du tror går vidare.

När du spelar på EM 2016 är det viktigt att tänka utanför ramarna. Till exempel har Harry Kane och Jamie Vardy stått för otroliga insatser den här säsongen och med tanke på att England vann sin kvalgrupp med +28 i målskillnad kan det vara värt att spela på målgörare och lagmål i EM 2016.

Bäste målgörare i EM 2016

Football Generic

Det är här som dina efterforskningar kommer in i bilden. Att spela på EM:s skyttekung kräver viss ligaanalays och du bör ta hänsyn till följande punkter innan du spelar på bäste målgörare i turneringen eller gruppspelet:

  • Gjorda mål i senaste säsongen
  • Landslagsinsatser
  • Lagets gjorda mål i matchen
  • Kvaliteten på spelarna som ska leverera bollen till anfallaren
  • Mängd erfarenhet av landslagsturneringar

Vad är ett systemspel?

Ett systemspel är när du väljer minst två spel på samma spelkupong. Systemspel är helt enkelt oddsen från olika matcher multiplicerade med varandra. Om du till exempel spelar på att Frankrike slår Rumänien till 1,40 och att England slår Ryssland till 2,25 blir systemspelet 3,15.

Tänk dock på att inte förblindas av systemspelens höga odds. Alla stora turneringar bjuder på en och annan besvikelse när något topplag inte lyckats leva upp till förväntningarna. Med tanke på det bör du inte välja allt för många systemspel när du spelar på EM 2016.

Turneringsodds på EM 2016

Med så många odds att välja mellan blir EM 2016 garanterat nervkittlande! Oavsett om du spelar på ett visst lag eller på skyttekungen ger vi dig fantastiska odds på EM 2016. Känner du dig ännu mer våghalsig? Spela på vilket lag som gör flest mål i EM 2016 så får du höga odds på alla lag!

Spela på EM 2016