EM 2016

Skriv upp i kalendern att EM är tillbaka! I år är Frankrike värd för Europas hetaste fotbollsevenemang och det råder ingen tvekan om att vi kommer få ta del av massor av drama, action och spänning hela turneringen igenom.

Kan värdlaget upprepa historien?

År 1984 vann Frankrike EM på hemmaplan för första gången någonsin. Fransmännen verkar spela som bäst när de står värd för landslagsturneringar med tanke på att de även vann VM på hemmaplan år 1998. Frankrike är ute efter sin tredje EM-titel och är näst störst favorit att göra det.

Spela på Frankrike

Vänta dig massor av mål under årets mästerskap

EM har alltid bjudit på händelserika matcher och fantastisk fotboll. Årets EM blir inget undantag. England seglade obehindrat förbi kvalet med en målskillnad på 28 och har därmed skickat en tydlig signal om att de är att räkna med.  Lewandowski gjorde ensam 13 mål för Polen som i snitt gjorde 3,3 mål per match i kvalet. Schweiz imponerade också och gjorde hela 24 mål – bara två andra lag gjorde fler.

Att spela på sommarens EM-turnering 

Football Generic

I årets EM spelas 51 matcher och Unibet har odds på allt. Det finns flera sätt att spela på EM 2016. Många bedömare har granskat lagens insatser i kvalet i hopp om att kunna förutsäga vilket lag som kommer att vinna hela EM. Det finns flera spännande sätt att spela på EM.

  • Vinnare – Här satsar du på vilket lag du tror kommer vinna hela EM innan turneringen börjat. Unibet erbjuder fantastiska totalodds där Tyskland är favorit att vinna.
  • Matchodds – Den vanliga 1X2-typen av odds där du spelar på vilket lag du tror kommer att vinna en viss match. Frankrike är favorit att vinna sin första EM-match mot Rumänien.
  • Liveodds – Här spelar du under matchens gång. Genom att spela medan matchen pågår får du en unik inblick i matchbilden och kan fatta bättre beslut.
  • Övriga marknader – Varje match har en utförlig lista med övriga marknader som bjuder på fantastiska odds. Klicka på vilken match som helst så får du möjlighet att spela på bland annat antal mål, exakt slutresultat, halvtidsresultat, handikappodds och matchevenemang.

Fler skäl att vinna

Varje lag har sina egna skäl till varför de vill vinna turneringen. Spanien har till exempel ett alldeles unikt rekord i kikaren. Om Spanien lyckas vinna EM i år kommer de nämligen att ha flest EM-segrar av alla och vara det enda laget att vinna tre EM-turneringar i rad.

Spela på Spanien

Tyskland står emellertid i vägen och hoppas själv kunna skriva historia. Om de vinner årets turnering har de ensamt flest antal EM-guld. 

Spela på EM