Fler grupper, fler matcher, mer kul

Detta är den perfekta platsen att hänga med och läsa om allt som händer i EM 2016! Vi har skapat en serie artiklar som grundligt analyserar alla EM-grupper och analyserar varje lags stjärnspelare, kval till EM såväl som unika utmaningar som varje lag ställs inför och annan viktig information som kan påverkar din oddsstrategi i EM 2016.

Totalt sex grupper ingår i EM 2016 för att ge plats åt de ytterligare åtta lagen i den nya turneringsstrukturen. Dessa artiklar lyfter fram viktig information om de kommande matcherna och ger tips om turneringsstrategier som gör det lättare för dig att spela på EM 2016!

Vad innebär den nya turneringsstrukturen?

Football Generic

Åsikterna går isär om det nya turneringsformatet. Vissa tror att EM 2016 får högre nivå på spelet med fler grupper, medan andra hävdar att många matcher kommer att bli så ojämna att spänningen försvinner. Kvalet till EM var dock ingen dans på rosor, inte ens för storlagen. I fotboll kan allt hända – och i tidigare turneringar har många topplag slagits ut i gruppspelet. Vem vet, vi kanske får uppleva en upprepning av EM 2004 då högoddsaren Grekland vände upp och ner på förväntningarna och vann hela EM?

Vi kan vänta oss mer dramatik, spänning och fantastiska odds i årets EM som utlovar en hel månad fylld av fotboll i världsklass. 

Spela på EM 2016