Pokerutmaningar

Tycker du att alla lojalitetsplaner är likadana på alla pokersajter? Då får du tänka om! Med våra unika pokerutmaningar kan du få belöningar för enkla uppgifter som att få ett par på handen – vilket ger alla händer lite extra spänning. Du kan också förbättra ditt spel genom att spela strategiskt för att klara de svårare utmaningarna.

Hur tjänar jag utmaningspoäng?

Du har alltid två aktiva utmaningar för varje pokertyp – en liten och en stor. Små utmaningar är lättast, t.ex. ”få alla kort på handen i samma färg”, medan stora utmaningar vanligtvis kräver lite mer strategi, t.ex. ”vinn en hand efter floppen när du har en hand som är sämre än ett par”.

Varje utmaning är indelad i flera steg och det är så många gånger du måste slutföra uppgiften för att få dina utmaningspoäng. Om en utmaning visar 5/30 innebär det att du har klarat uppgiften 5 gånger och att du har 25 gånger kvar innan du får dina poäng.

Flerbordsturneringar har inga egna utmaningar. Istället ger de utmaningspoäng direkt. För varje 1 € du spenderar i turneringsavgifter får du 100 poäng.

Vad kan jag göra med utmaningspoängen?

Utmaningspoängen spårar dina framsteg och du börjar få belöningar så fort du har samlat ihop 50 poäng. Det finns belöningar i form av till exempel gratis cash, nya avatarer, playthrough-bonusar, pokerbiljetter och bonuspoäng. Du kan sedan byta dina intjänade bonuspoäng mot belöningar som du väljer själv!

Mer information om hur pokerutmaningarna fungerar finns i vårt hjälpcenter.

Spela nu
Regler och villkor
 • Kampanjperioden är indelad i kvartal på följande sätt: Kvartal 1: 1 januari till 31 mars, kvartal 2: 1 april till 30 juni, kvartal 3: 1 juli till 30 september, kvartal 4: 1 oktober till 31 december.
 • Spelarna blir slumpmässigt tilldelade små och stora steg och kan välja bort två utmaningar av varje typ en gång i månaden. Inga delkrediter delas ut för utmaningar som väljs bort.
 • Bonuspoängen går förlorade om en spelare inte loggar in på pokerklienten under 90 dagar.
 • Turneringsbiljetter är giltiga i 30 dagar om inget annat anges.
 • Playthrough-bonusar är giltiga i 90 dagar. Om en spelare har låst upp mer än en playthrough-bonus kommer efterföljande bonusar att köas tills den aktuella bonusen har slutförts.
 • När du har samlat ihop 100.000 poäng får du välja mellan att spela en av två freerolls. I varje freeroll finns det Unibet Open-paket i potten. Sök efter ”Challenges” i avsnittet Full Schedule i pokerklienten.
 • Unibet Open-paket för ett specifikt evenemang som erhållits via lojalitetsplanen med utmaningar kan inte bytas mot ett framtida Unibet Open-evenemang.
 • Cashbelöningar betalas ut i valutan som är registrerad i kundens konto och omfattas av den växelkurs som gäller den dagen då utbetalningen genomförs.
 • Paket som erhålls genom utmaningar före 3 september gäller till Open Special Edition. Paketets värde är 3000 €. Paket som erhålls genom utmaningar efter 3 september gäller till Unibet Open Bucharest och 100.000 pokerbonuspoäng krediteras för att kompensera för värdeskillnaden.
 • Om en spelare vinner två evenemangsspecifika Unibet Open-paket genom utmaningar kommer det andra paketet att bytas ut mot ett framtida Unibet Open-evenemang och eventuell skillnad betalas i pokerbonuspoäng. Cashbelöningar betalas ut i valutan som är registrerad i kundens konto och omfattas av den växelkurs som gäller den dagen då utbetalningen genomförs.
 • Open Special Edition-paket som erhålls genom utmaningar kan på begäran bytas mot 150.000 bonuspoäng. Och Unibet Open-paket som erhålls genom utmaningar kan på begäran bytas mot 100.000 bonuspoäng. Vänligen kontakta info@unibetsupport.com
 • Spelare som samlar ihop 2.500.000 utmaningspoäng kommer att kontaktas och ombeds att skicka ett förslag på designen av en egen skräddarsydd avatar, om de vill ha en sådan.
 • Vi förbehåller oss rätten att avböja enskilda förslag till skräddarsydda avatarer och istället efterfråga ett nytt förslag.
 • Unibet förbehåller sig rätten att dra av eventuella utmaningspoäng som samlats in med ett konto som misstänks vara delaktigt i missbruk av denna kampanj.
 • Unibet förbehåller sig rätten att ändra antalet utmaningspoäng som delas ut för ett steg, om poängutdelning sker oftare eller mer sällan än förväntat.
 • Unibet förbehåller sig stänga ner eller radera konton som misstänks vara delaktiga i missbruk av denna kampanj och konfiskera priser som betalats ut till sådana konton.
 • Unibet förbehåller sig rätten att när som helst avsluta eller ändra reglerna och villkoren för kampanjen, med eller utan meddelande.
 • Unibets allmänna regler och villkor gäller, och Unibets och deras samarbetspartners beslut är slutgiltiga.
 • Den ursprungliga engelska versionen av dessa regler och villkor har översatts till flera språk. Om den engelska versionen och en annan språkversion av dessa regler och villkor inte stämmer överens eller är motsägelsefulla, är det den engelskspråkiga versionen som gäller.