Funktioner

På Unibet är vi stolta över vår unika pokerklient och förhållningssätt till online poker, för att göra spelet roligt igen! Här kan du hitta de funktioner som vi tycker skiljer oss från andra platser.

tile-features-page-level-playing-field

En spelplats på lika villkor

Pokerklientens databas och heads-up-displayer av något slag kan inte användas med Unibet Poker. Detta betyder att du kan spela säkert i vetskapen om att dina motståndare inte kan få ett orättvist övertag på dig. Vår "quick-seat" cash game-lobby ser till så alla spelare placeras ut slumpvis. Du kan även byta alias och avatar upp till tre gånger per dag. 

tile-features-page-desktop-tablet

Spela poker i datorn, mobilen och på surfplattan

Unibet Poker finns tillgänglig att ladda ner till din dator (PC och Mac), du kan spela direkt via browsern i datorn och/eller via Android- och iOS-surfplattor. Vår pokerklient är optimerad för var och en av de olika kanalerna och anordningarna, vilket betyder att du kan förvänta dig samma pokerklient oavsett hur du väljer att spela. 

 

tile-features-page-twich

Poker-streaming via Twitch

Du kan titta på ett antal poker-streamar varje vecka via vår kanal "Twitch". Ta del av strategier, analyser, turneringsligor och prisutdelningar bland tittarna. Alla våra Unibet Open-event streamas live i Twitch, turneringar du endast kan kvalificera dig till på Unibet! 

Registrera dig nu och ta del av alla unika funktioner vi erbjuder - bli en del av pokerfamiljen på Unibet nu! 

Registrera dig