Vad behöver jag göra annorlunda i Pot Limit Omaha (PLO)?

Unibet Poker är det mycket action på Pot Limit Omaha men det kan också vara en svår övergång om du är van vid att spela Texas Hold’em. Det är fler kort i spel och högre rankade kort kommer att dyka upp oftare.

Pocketpar är inte lika starka som i Texas Hold’em

Du kommer också att märka att pokerhänder med höga pocketpar inte är lika värdefulla i Omaha. Eftersom varje spelare får fyra hålkort, så kommer vinnarhanden i Omaha i snitt vara mycket starkare än i Texas Hold’em. Ett par i Ess kan vara tillräckligt starkt för att vinna på river i Texas Hold’em men i Omaha räcker det väldigt sällan för att vinna potten.

En bra strategi i Pot Limit Omaha kan vara att försöka att få in draghänder som stegar och färger mot spelare som du tror överspelar sina höga par.

Om du skulle vilja ha mer information om Pot Limit Omaha så kan du spana in vår instruktionsvideo nedan.

 

Testa Pot Limit Omaha med gratis kontantbiljetter

Hos Unibet Poker har vi varje månad utmaningar och uppdrag som ofta ger dig chansen att vinna gratis kontantbiljetter att spela Pot Limit Omaha för. Detta ger dig möjligheten att lära dig Pot Limit Omaha utan att behöva riskera din egen bankrulle.

Om du skulle vilja spela redan nu så behöver du endast registrera ett konto på Unibet och sedan dra vidare till Omaha kontantspel i vår pokerlobby.

Fler guider om online poker