Hjälp Glenn Hysén i Poker-SM!

Glenn Hysén har bestämt sig för att vidga sina vyer och kommer ställa upp i Main Event i Poker-SM Online i år här på Unibet. Glenn har dock insett sina begränsningar och han behöver kort och gott hjälp. Vi söker nu efter en coach till Glenn som ska hjälpa honom reda ut begreppen samt vara med och fajtas om förstapriset på en miljon kronor.  

Du som blir Glenns coach kommer att stå inför en rejäl utmaning där det gäller att på kort tid lära Glenn hur man spelar poker och hur man vinner. Du kommer även att finnas vid Glenns sida när det är dags för Main Event för att ge tips och råd under turneringen för bästa möjliga resultat. Eventuella vinstpengar delas 50/50 mellan Glenn och hans coach. Du som blir Glenns coach kommer själv inte att kunna delta i main event Poker-SM online av förklarliga skäl.


Hur blir jag Glenns coach?
Det är enkelt. Motivera på 140 tecken varför just du ska hjälpa Glenn fram till miljonerna, detta gör du enklast via Twitter och hashtagen #pokercoachen. Komplettera din motivering med att skicka ditt poker-CV till Glenn på glenn@unibet.com. För dig som inte har Twitter gäller samma regler, en motivering tillsammans med ditt poker-CV skickas till glenn@unibet.com. Glenn tar sen tillsammans med pokerprofessorn Dan Glimne fram de fem bästa motiveringarna varav den bästa vinner priset som Glenns pokercoach, fyra andrapristagare får inköp till en SM-satellit som plåster på såren till ett värde av €20+€2.


Var med och tävla om chansen att spela dig till 500.000 kr i Poker-SM online! Skicka in din motivering redan i dag!

Du kan skicka in din motivering till och med den 28 september. Torsdagen den 29 september kontaktas vinnaren och publiceras på Unibets hemsida samt på Glenn Hyséns Twitter.

Poker-SM Online 2011 arrangeras av Unibet och Svenska Pokerförbundet och avgörs mellan 27 september-4 oktober 2011. Main Event startar lördagen den 2 oktober och vinnaren är garanterad en miljon svenska kronor. Här kan du läsa mer om Poker-SM Online 2011.


Lycka till!


Regler och villkor
För att vara med och tävla om priser måste du vara kund hos Unibet och 18 år eller äldre.
Juryns beslut går inte att överklaga.
Samtliga priser är personliga och är inte utbytbara mot kontanter och går inte att överföras till en vän, även om denne skulle ha konto hos Unibet.
Vinnaren ställer upp med namn och bild på Unibets hemsida samt i övriga medier i anslutning till Poker-SM online 2011.
Unibets regler och villkor gäller och Unibet förbehåller sig rätten att när som helst ändra och/eller avbryta kampanjen.