Freezeout

Den vanligaste turneringsformen. När spelet börjar får du ingen andra chans. Betala inköpet, få dina marker och spela till du sitter med alla marker (eller inte har några kvar!).

Multi-buy

Vill du dubbla, trippla eller fyrdubbla din startstapel? Multiplicera din stapel två, tre eller till och med fyra gånger.

Garantiturneringar (GTD)

I många av våra turneringar garanteras den totala prispoolen av oss, oavsett hur många spelare som anmäler sig. Spelarnas inköp går till prispoolen och om detta belopp överskrider garantibeloppet kommer den totala prispoolen att öka för att motsvara detta belopp – men om den totala summan av inköp är mindre än garantibeloppet täcker Unibet resten.

Satelliter

Vinn en plats i en stor turnering online eller liveturnering genom att investera en liten summa pengar. De här turneringarna finns tillgängliga i många olika format, men de erbjuder alla inträde till en större turnering som pris.

Bounty-turnering

Bounty-turneringar finns tillgängliga i många olika format och kommer att ge dig belöningar om du eliminerar antingen en specifik spelare, vilken spelare som helst eller flera spelare.

Pot Limit Omaha (PLO) Turneringar

Pot Limit Omaha Poker är en version av poker som är lik Texas Hold'em. I Omaha poker får du fyra hålkort - du kombinerar två av dessa med tre andra kort för att bygga dina hand. Det ger mer spännande turneringar, roligare händer och chanser att välja sin spelstrategi!