All Stars – vårt exklusiva rum

Spela lyxigt VIP-bingo i rummet All Stars. Rummet är bara öppet för vissa utvalda som betalar 150 kronor för bingo. När du har blivit insläppt får du superbilliga brickor, stora prispotter och färre spelare som tävlar om pengarna.

I rummet finns en blandning av BOGOF, Roll On och X2G, plus de största jackpottarna på hela webbplatsen. Dessutom är rummet öppet varje morgon och kväll, så även morgonpigga spelare kan ha kul med exklusivt bingo!

Så här fungerar det:

Köp bingobrickor för 150 kronor (brickor som köps i rummen Centre Court och Grand Slam räknas inte) inom 24 timmar, så får du tillgång till vårt exklusiva rum Grand Slam, där du hittar flera exklusiva bingospel med stora garanterade prispotter.

Hur deltar jag? Satsa minst 150 kronor i cash mellan kl. 01:00 och 00:59, så får du tillgång nästa dag.

När? Varje dag kl. 10:00 till 12:00 CET och kl. 20:00 till 22:00 CET med gratis bingo varje hel timme däremellan.

Var? Grand Slam

Brickpriser: 0–100 kronor

Särskilda spelfunktioner:

  • BOGOF – köp en och få en, två eller till och med tre gratis. Håll utkik efter erbjudanden om gratis dubbelbrickor i våra bingorum.
  • 1&2To Go – vinn en andel av prispotten. Du är med och delar på vinsten om du bara har ett eller två nummer kvar till full bricka.
  • Fair 4 all – spel där du bara kan köpa ett visst antal brickor, vilket innebär att alla spelare har lika stor chans att vinna.
  • Roll-on – du får en andra chans att vinna, eftersom den andra spelaren som får full bricka också vinner.