Pot-limit Omaha Garanterade Turneringar

På Unibet har vi dryga 20 Pot Limit Omaha Tournaments med garanterad prispott varje dag.

Pot Limit Omaha Tournaments är ett otroligt spännande format för pokerturneringar.  I Omaha-poker får du fyra hålkort, och du måste använda två av dem med tre av korten i floppen när du skapar din hand. Nedan hittar du alla våra Omaha-turneringar.

Har du aldrig spelat Omaha?
Inga problem. Kolla in vår guidevideo under tabellerna, där du lär dig grunderna i Pot limit Omaha.

Full turneringsöversikt
Översikt sorterat efter buy-in

Instruktionsvideo

Lär dig Pot Limit Omaha
Det kan vara svårt att gå över till Pot Limit Omaha om du är van vid Texas Hold’em. Det är fler kort i spel och högre rankade händer dyker upp oftare.
När det gäller grundläggande pokerstrategi hamnar du i fler situationer där det är frestande att fortsätta med många draghänder. Det är dock viktigt att försöka dra till den starkaste handen så ofta du kan, annars kanske du sitter och försöker slutföra svaga stegar och färger när du tävlar mot en starkare draghand.

Pocketpar är inte lika starka som i Texas Hold’em
Du kommer också att märka att starthänder med höga pocketpar inte är lika värdefulla som i Omaha. Eftersom varje spelare får fyra hålkort är den vinnande handen i Omaha i allmänhet mycket starkare än den vinnande handen i Hold’em. Ett par i ess kan vara en tillräckligt stark hand för att vinna potten på river i Hold’em, men i Omaha räcker det väldigt sällan för att vinna potten.
En bra inledningsstrategi i Omaha kan vara att försöka slutföra draghänder som stegar och färger mot spelare som du tror överspelar sina höga par.

 

Spela Pot Limit Omaha nu