Värva en vän – Få 1500 kr per värvad vän

Dela med dig av glädjen som Unibet erbjuder till dina vänner så belönar vi både dig och din vänner. Bjud in dina vänner och vi ger dig 1500 kr per värvad vän. Dina vänner får dessutom startbonusen på 200% upp till 2000 kr (max 5).

Få 1500 kr för varje vän

Berätta om Unibet dina vänner genom att klicka här och fyll i deras emailadress. Dina vänner får ett meddelande av Unibet med en länk för att öppna ett konto och erbjuds även startbonusen på 200% upp till 2000 kr. För varje vän som omsätter 7000 kr på odds eller 15000 kr i casinot får du 1500 kr på kontot - helt utan omsättningskrav!

Icon_30friends

Tjäna upp till 7 500 kr!

Visste du att du kan bjuda in upp till 5 personer och på så sätt tjäna 7 500 kr? Dina vänner måste uppnå omsättningskraven som finns i Regler och Villkor under sektionen för Min Bonus. Ta chansen och tjäna lite extra cash genom att rekommendera Unibet via epost till dina vänner.

Vad väntar du på?

Klicka på knappen nedan för att börja tjäna pengar redan idag och få 1500 kr!

Regler och Villkor
  • För att värva en vän till Unibet måste du acceptera erbjudandet på "Mitt Konto" och fylla i din vän/vänners mejladress och skicka inbjudan via samma sida.
  • Vännen du värvar kan bara fullfölja värvningen genom att registrera sig genom den specifika värva en vän-email
  • Dina värvade vänner måste anmäla sig på den specifika värva en vän-email du skickat ut för att du ska kunna motta ditt gratisspel
  • Regler och villkor för bonusen på 1500 kr går att finna där du accepterar erbjudandet på "Mitt Konto"
  • Unibet förbehåller sig rätten att när som helst göra ändringar i kampanjen.
  • Unibets generella regler och villkor gäller.