Unibet Bet Builder - Bygg ditt eget spel

Unibets Bet Builder är ditt optimala oddsverktyg för betting på fotboll. Med vår Bet Builder kan du skapa din egen kombination av odds från en och samma match, med möjlighet att kombinera unika odds för matchresultat, antal mål, och antal hörnor i ett och samma spel. Du kan använda Bet Builder för stora fotbollsligor som Premier League, La Liga, Serie A samt för nationella ligor som Allsvenskan och Superettan. 

Unibet Bet Builder finns även tillgänglig för att bygga unika spel med hockey odds, med möjlighet att inkluderar allt från vinnarodds, antal mål och att båda lagen gör mål. Bet Buildern låter dig skapa en unik spelkupong för hockeyligor som NHL, SHL och Hockeyallsvenskan.

 

Bygg ditt spel med Bet Builder

Sports Betting med Unibets Bet Builder

Du väljer själv vilka odds du vill inkludera i din spelkupong för att skapa just ditt optimala spel. Vår Bet Builder ger dig direkt det totala oddset baserat på dina val. Upplev spänningen med sports betting när du skapar dina egna unika spel! Tror du att det blir en målfest med många mål? Eller att hemmalaget pressar hårt och får många hörnor? Kanske en strikt domare delar ut flera gula kort? Det är du som skapar förutsättningarna för ditt bet, med en möjlighet att inkludera upp till 12 unika Odds i en och samma spelkupong. 

 

Så här spelar du med Bet Builder

  1. Leta upp en match: Börja med att leta upp den match du vill spela på.
  2. Markera Bet Builder: Klicka på Bet Builder bredvid Odds.
  3. Börja komponera ditt spel: Välj och lägg till de marknader du vill inkludera, som 1X2, totalt antal hörnor eller första målskytt.
  4. Se ditt totala odds: När du lagt till de spel du vill ha ser du ditt totala odds.
  5. Regler och begränsningar: Du kan ha upp till tolv marknader på ett spel du bygger själv. Observera att Bet Builder endast gäller spel inför match.

 

Skapa drömspel med odds från olika matcher

Du kan också kombinera odds från flera matcher för att göra din spelupplevelse ännu mer spännande. Med Bet Builder kan du lägga till marknader från olika matcher i ett enda spel och få alla spel samlade på en och samma oddskupong.

 

Nedan ser du ett spel skapat med Bet Builder i Premier League mellan flera matcher

BetBuilderImproved

 

Fördelar med Bet Builder för betting online 

  1. Personliga spel: Skapa en helt unik spelkupong som passar just dina förväntningar på fotbollsmatchen.
  2. Enkel hantering: Följ dina spel i realtid och få direkt tillgång till uppdaterade odds.
  3. Omfattande oddsutbud: Använd Bet Builder för fotboll i ligor som Premier League, La Liga, Serie A, och även för hockey i ligor som NHL, SHL och Hockeyallsvenskan.
  4. Spela var som helst: Njut av flexibiliteten att använda Bet Builder direkt från din mobil eller i Unibets odds-app.

 

Bygg ditt spel med Bet Builder