Se amerikansk sport live hos Unibet

 

Enorma arenor, ännu större underhållningsfaktor och några av världens största idrottspersonligheter  – amerikansk sportkultur är någonting i särklass.

Hos Unibet hittar du schyssta odds på de amerikanska ligorna och kan dessutom se matcherna live via vår unika streamingtjänst Unibet TV.

NFL | Unibet är först på marknaden med att erbjuda livestreaming av amerikansk fotboll. Vi streamar alla matcher, och alltid med proffsiga amerikanska expertkommentatorer. Häng med på resan mot Super Bowl LIV!

MLB | Avgörandet är nära, och vår streamingtjänst ger dig möjligheten att följa varje slag, strikeout och homerun i jakten på seger i höstklassikern World Series.

NBA | En ny säsong är äntligen i gång efter flera stora stjärnövergångar. Vilka öppnar bäst och vilka håller hela vägen? Vi sänder live hela säsongen!

MLS | Slutspelet är igång, och vi vet en svensk spelare som är mer än sugen på mästerskapstiteln. Du följer väl spänningen?

Vill du lära dig mer om vilka spelmöjligheter de olika sporterna erbjuder? Kolla in våra spelguider  för att lägga ännu bättre spel på dina favoritligor.

— Unibet TV streamar följande amerikanska ligor: NFL, MLB, NBA och MLS. 
— Tjänsten är tillgänglig för alla spelare som har pengar på sitt spelkonto. Du behöver inte lägga något spel för att streama matcherna.
— Du hittar tjänsten i oddslobbyn under fliken ”streaming”.
 

Till Unibet TV