FotbollVm

Argentina kliver in i gruppspelet

november 21, 2022

Under tisdagen är det fullt ös i fotbolls-VM, från förmiddag till sen kväll, när fyra matcher ska spelas i gruppspelet. Först ut är Argentina-Saudiarabien kl. 11:00. 

På förhand har Argentina målats upp som en av de hetaste guldkandidaterna och laget är andrafavorit till 6,10 att vinna VM. I lagets första match i Grupp C väntar Saudiarabien och det mesta talar för en enkel seger för Messi & co.

Det som möjligen talar emot Argentina är att det här är den första matchen som spelas under dygnets varmaste timmar. Spelarna i Saudiarabien är å sin sida vana vid spel i hög värme. Kan vara läge att avvakta med spel till dess matchen börjat för att se hur värmen påverkar matchen.

Saudiarabien kvalade in via Asiens VM-kval och hittills har de asiatiska lagen allt annat än imponerat. Värdnationen Qatar var otroligt blekt mot Ecuador och Iran blev överkört av England. Saudiarabien genrepade inför VM med match mot Kroatien, där laget spelade bra i första halvlek och kunde haft ledningen. Sen avgjorde Kramaric för Kroatien med matchens enda mål i 82:a minuten.

Argentina är stor favorit att vinna den här matchen till 1,15. Är man intresserad av lite högre odds finns Argentina över 2.5 mål till 1,86.

Missa inte att vi kör Unibet-timmen inför Argentina-Saudiarabien. Det är ett exklusivt och unikt spel som bara är tillgängligt under en timmes tid. Spelet finns på sajten från kl. 10:00 under tisdagen fram till matchstart kl. 11:00. Unibet-timmen och alla våra andra specialspel hittar du här.