FotbollPremier League

Formstarka Wolverhampton tar emot Crystal Palace

januari 2, 2019november 19th, 2021

Ska Wolverhampton rida vidare på sin fina form? I kväll tar laget emot Crystal Palace på Molineux Stadium.

 

Efter Crystal Palaces imponerande 3-2-seger borta mot Manchester City strax innan jul har laget nu misslyckats att göra mål i två raka matcher. Senast föll laget med 0-1 hemma mot Chelsea och dessförinnan spelade man 0-0 mot Cardiff. Crystal Palace har plockat 19 poäng så här långt vilket tar dem upp på 14:e plats där tio av poängen har kommit på bortaplan. 

Wolverhamptons seger med 3-1 borta mot ett oerhört formstarkt Tottenham i helgen överraskade de flesta, inte minst med tanke på att laget efter första havlek låg under med 0-1. Segern innebar Wolves 30:e poäng i ligaspelet och förde dem upp till en åttondeplats i tabellen. Den senaste nykomlingen som hade minst lika många poäng efter 21 matcher var Birmingham med 33 poäng säsongen 2009/2010.

På de senaste sex macherna har Wolverhampton vunnit fyra, spelat oavgjort en och förlorat en. Liverpool (18 poäng) och Tottenham (15) är de enda lagen som är i bättre form baserat på de sex senaste ligamatcherna. Oddset på att Wolves vinner mot Palace spelas till 2,03 gånger insatsen. 

 

Inget mål på 13 raka matcher för stjärnan

Crystal Palace har bara gjort 17 mål i hela ligan, och saknar en spjutspets för att kunna lyfta i tabellen. Storstjärnan Wilfried Zaha inledde säsongen väldigt bra, men har nu gått 13 matcher i rad utan nätrassel. Oddset på att det vänder för honom i kväll spelas till 4,10 gånger insatsen.