FotbollVm

Fotbolls-VM: Leder Pulisic USA till premiärseger mot Wales?

november 21, 2022

Englands försvar har inte varit så där superstabilt på sistone. Mot Tyskland i Nations League i september släppte de in tre mål men lyckades ändå nå oavgjort. Mot Ungern i juni förlorade de med 4-0. Irans Mehdi Taremi är i bra målform. Att Taremi nätar mot England går att spela till odds 4,10.

Tror man inte att Mehdi Taremi lyckas hitta rätt mot Three Lions kan man överväga spel på att han åtminstone gör ett mål i turneringen till odds 1,80.

Nederländerna vann sin grupp i Nations League på 16 poäng av 18 möjliga. Endast Polen lyckades få till en oavgjord mot Nederländerna, annars vann de orangea allt i gruppen där även Belgien och Wales ingick.

Att Nederländerna vinner mot Senegal står i odds 1,60 och att de vinner sin grupp även i VM-slutspelet går att spela till odds 1,47.

USA är svårbedömt, ett lag med mycket talang men som kanske inte är redo att leverera. Christian Pulisic är lagets ledstjärna – om inte hans skadeproblem sätter stopp. Överodds rekar spel på att USA vinner första matchen mot Wales till odds 2,48.

För Wales tror inte Överodds bettingexperter på. Gareth Bales skicklighet och rutin räcker inte för att lyfta laget. Spelreken blir att Wales slutar sist i gruppen, just nu till odds 3,75.