Fotbollövrig Fotboll

Oddsen på Deadline Day

augusti 31, 2021januari 27th, 2022

Det har varit ett av de mest händelserika transferfönstrena någonsin. Vi har sett både Lionel Messi och Cristiano Ronaldo byta klubb och nu är frågan om vi får se några stora affärer på Deadline Day. 

 

Kylian Mbappé till Real Madrid

Det har varit många turer kring Mbappés framtid på sistone. Real Madrid har velat köpa fransmannen redan nu, men ser ut att få vänta till nästa sommar då de kan få honom gratis. Oddset på en övergång har gått från 3,75 till 6,50 under dagen, så det mesta talar för att anfallaren blir kvar i PSG.

 

Jesse Lingard till West Ham

Jesse Lingard har inte lyckats ta en startplats i Man United och under förra säsongen var han utlånad till West Ham. Där gjorde engelsmannen stor succé och det är ingen vild gissning att han gärna skulle återvända dit för att få mer speltid.

Lingard till Hammers spelas till 3,00 i nuläget.

 

Adama Traoré till Tottenham

Wolverhamptons fysmonster har en otrolig högstanivå, men prestationerna är aningen ojämna för att storklubbarna ska ställa sig i kö. Tottenham tros i alla fall kunna vara ett rimligt alternativ för kantspringaren.

Traoré till Spurs ger 3,50 i odds.

 

James Rodriguez till Porto

Carlo Ancelotti värvade James till Everton och nu när Ancelotti dragit vidare till Real Madrid, så ryktas James vara på väg bort. Milan har angetts som ett alternativ, som ersättare till Hakan Calhanoglu. Men det hetaste spåret är att James kommer ingå i en bytesaffär med Porto, där Luis Diaz går i motsatt riktning.

James till Porto finns till 2,50.

 

Saúl Niguez till Chelsea

Spanjoren har länge funnits på en rad PL-klubbars radar och på Deadline Day tros Chelsea ligga närmast en affär, enligt oddsen. Atlético har tagit in Rodrigo de Paul och Matheus Cunha under sommaren och kanske är det ett tecken på att det är dags för trotjänaren Saúl att se sig om efter en ny klubb.

En övergång till Chelsea står i 2,50.

 

Alla våra transferodds hittar du här