FotbollVm

Ronaldo tillbaka på fotbollsplanen mot Ghana

november 23, 2022

De senaste veckorna har Cristiano Ronaldo blivit uppmärksammad för allt annat än sitt fotbollsspelande. Portugisen har i intervjuer med Piers Morgan sågat allt och alla som har med Manchester United att göra och slutligen brutit kontraktet med klubben. Under torsdagen förväntas han vara tillbaka på fotbollsplanen när Portugal möter Ghana i fotbolls-VM. 

Vad kan vi då förvänta oss av megastjärnan när han kliver ut på Stadium 974 i Doha kl. 17:00 på torsdagen? Kritik och uppmärksamhet brukar normalt sporra portugisen, så ett spel på att han gör mål mot Ghana kommer nog locka somliga. Oddset ligger i skrivande stund på 2,08. För den som tror på rejäl islossning finns även att han gör minst två mål till 5,60 och minst tre mål till 21,00.

Portugal är klar favorit att vinna matchen till 1,43. Ghanas trupp 2022 är kanske inte nationens starkaste i VM-historien, men Ajax-spelaren Mohammed Kudus och Athletic Bilbaos anfallare Inaki Williams kan säkerligen skapa en del problem för motståndarna. Även värt att notera att förre Hammarbyspelaren Joseph Aidoo och förre Djurgårdsspelaren Daniel Amartey finns med i laget.

Blir det här Ronaldo show eller får vi se en ny skräll i detta VM?