FotbollSerie A

Lazio – Inter: Båda lagen brukar göra mål

augusti 25, 2022

Lazio inledde Serie A-säsongen med seger 2-1 mot Bologna men senast i omgång två blev det oavgjort utan mål borta mot Torino. Inter vann 2-1 mot Lecce i premiären och följde upp med 3-0 mot Spezia senast.

I de fem senaste lagen emellan har båda lagen gjort mål. Fyra av de fem bjöd på minst tre mål i matchen (en match två mål, två tre mål, två fyra).

Av de tio senaste har båda lagen gjort mål i sju, och sju av de tio innehöll minst tre mål.

Förra säsongen var Inter det lag som gjorde flest mål (84) och Lazio näst flest (79).

Odds på över 2,5 mål i matchen är i skrivande stund 1,65.  Odds på att båda lagen gör mål: 1,50.

Lazios Ciro Immobile vann skytteligan på 27 mål senast. Bästa Interista var Lautaro Martinez på 21 och därefter Dzeko på 13. Romelu Lukaku är åter i Inter den här säsongen och gjorde ett mål i premiären. Martinez stod för ett av de tre målen mot Spezia senast. Även Immobile har öppnat målkontot, ett av de två mot Bologna i premiären.

Är det dags för Edin Dzeko att sätta säsongens första? Odds på mål i matchen av Dzeko är 2,30. Mål i matchen av Immobile står i odds 2,40 och av Lukaku 2,45.

I fem av de tre senaste säsongernas sex matcher mellan de här båda har hemmalaget tagit de tre poängen. Matchen i Rom i oktober 2020 slutade 1-1. Bortalaget Inter är trots det oddsfavorit här till 1,90 att ställa mot 3,90 på hemmalaget Lazio.

Lazio – Inter 26 augusti kl. 20.45 går att se i direkt Unibets livestream. Alla odds på matchen.