FotbollLa Liga

SoccerStatBetting: ”Backar gladeligen Valladolid”

september 27, 2020januari 25th, 2022

Match/Liga:
Valladolid-Celta Vigo, La Liga

 

Dag/Tid:
Söndag 18:30

 

Spel:
Valladolid asian 0 (insatsen tillbaka vid oavgjort)

 

Odds:
1.95

 

Motivering:

I hemmapremiären mot Real Sociedad fick Valladolid endast med sig en poäng trots 8-4 i straffområdesavslut och en träff i virket. Just på hemmaplan är Valladolid starka, förra säsongen förlorades endast 4 av 19 hemmamatcher och hemmaraden 4-2-0 mot botten 6-lagen var klart godkänt (Espanyol 2-1, Mallorca 3-0, Leganes 2-2, Celta Vigo 0-0, Alaves 1-0 och Betis 2-0). I den förra omgången mot Betis släppte man in två tidiga mål och efter det var matchen förlorad för Valladolid.

 

Celta Vigo har fyra poäng efter de inledande två matcherna. I premiären krigade man till sig en poäng borta mot Eibar och förra helgen blev det hemmaseger mot Valencia efter en bra spelmässig insats. Förra säsongen klarade Celta Vigo sig kvar med endast en ynka poängs marginal men laget har sett förbättrat ut i de inledande omgångarna och kan mycket väl förbättra förra säsongens tabellplacering.

 

Valladolid jagar säsongens första 3-poängare och min bedömning är att det är fel favorit i den här matchen. Med insatsen tillbaka vid ett eventuellt oavgjort resultat backar jag gladeligen Valladolid till priser runt 1.95.

 

/Soccerstatbetting, @SsbStat på Twitter