Champions LeagueFotboll

SoccerStatBetting: ”Båda lagen gör mål i London”

oktober 20, 2020november 19th, 2021

Match/Liga:
Chelsea-Sevilla, Champions League

 

Dag/Tid:
Tisdag 21:00

 

Spel:
Båda lagen gör mål och över 2.5 mål (Spelbyggaren)

 

Odds:
1.95

 

Motivering:

Chelsea har öppnat plånboken och satsar på flera fronter den här säsongen. Med nyförvärven Ziyech, Havertz och Werner ser offensiven riktigt spännande ut. Defensivt sett är dock den nyinköpte målvakten Mendy fortfarande indisponibel och tränare Lampard får välja mellan Kepa eller Caballero. Oavsett vem som får chansen mellan stolparna är det ett stort minus i dagsläget då framförallt Kepas självförtroende är kört i botten.

 

I helgen tappade Chelsea 2-0 till 3-3 hemma mot Southampton efter en svag insats av just Kepa. Chelsea vann avsluten inne i straffområdet med 11-9 och både skapade och släppte till fina målchanser.

 

Sevilla vann Europa League förra säsongen och har ett rutinerat europacuplag. För övrigt slog man ut två Premier League-lag förra säsongen (Wolverhampton och Manchester United). Innan landslagsuppehållet knep man en poäng borta mot Barcelona efter en övertygande insats, bland annat vann man avsluten inne i straffområdet med 9-8.

 

Chelsea med offensiven som främsta vapen lär ösa på samtidigt som jag har svårt att se hur Sevilla ska lämna London mållöst med tanke på Chelseas målvaktsproblem. Spelvinkeln blir båda lagen att göra mål kombinerat med fler än 2.5 mål i matchen.

 

/Soccerstatbetting, @SsbStat på Twitter