FotbollPremier League

SoccerStatBetting: ”Brighton får betalt för sitt fina spel”

oktober 26, 2020november 19th, 2021

Match/Liga:
Brighton-West Bromwich, Premier League

 

Dag/Tid:
Måndag 18:30

 

Spel:
Brighton -0.75 asian handicap (halv vinst vid uddamålsseger)

 

Odds:
1.97

 

Motivering:

Brighton har förtjänat betydligt fler poäng än de hittills fyra inspelade poängen. Potters mannar fortsätter att uppvisa väldigt fina underliggande siffror och har varit spelmässigt överlägsna i flera matcher utan att få med sig vad man egentligen har förtjänat. Brighton har faktiskt inte förlorat skottstatistiken i någon match än så länge och att laget förlorade mot Manchester United efter 19-7 i skott och endast fick oavgjort mot Crystal Palace trots 20-1 (!) i skott senast är inget annat än ett rent rån.

 

West Bromwich är fortfarande segerlösa och har inte gjort mål på de senaste 243 minuterna. Laget är helt enkelt för dåligt för Premier League och det krävs bättring om laget inte ska åka ur Englands finrum. Brightons Lewis Dunk drog på sig ett rött kort senast och missar således den här matchen, samtidigt missar också West Bromwichs Kieran Gibbs matchen av samma anledning.

 

Det skiljer endast två poäng mellan dessa lag men spelmässigt skiljer det betydligt mer och Brighton är rejält underskattade oddsmässigt i den här matchen. Min spelvinkel blir att backa hemmalaget till ett fint odds.

 

/Soccerstatbetting, @SsbStat på Twitter