FotbollPremier League

SoccerStatBetting: ”Chelsea gör minst två mål”

december 26, 2020november 19th, 2021

Match/Liga:
Arsenal-Chelsea, Premier League

 

Dag/Tid:
Lördag 18:30

 

Spel:
Chelsea Över 1.5 mål

 

Odds:
1.89

 

Motivering:

Arsenal är för tillfället helt under isen och självförtroendet ser ut att ha nått nya bottennivåer. De senaste sju matcherna har renderat i resultatraden 0-2-5 och målskillnaden 3-11. Artetas mannar har dessutom förlorat sitt enda hemmamöte mot annat topp 6-motstånd (Leicester 0-1).

 

Chelsea har sex poäng upp till serieledande Liverpool och vann senast i derbyt mot West Ham (3-0) efter två raka sällsynta förluster dessförinnan. Lampard har en fin trupp till sitt förfogande både bredd- och spetsmässigt. Hela 13 olika spelare har gjort mål för Chelsea så här långt in på säsongen, motsvarande siffra för Arsenal är sex stycken. På bortaplan mot seriens andra botten 6-lag har Chelsea resultatraden 2-1-0 (Brighton 3-1, Burnley 3-0 och WBA 3-3).

 

Arsenal förlorade i ligacupen mot Manchester City i tisdags vilket innebär att Chelsea har en dags extra vila till den här matchen vilket kan visa sig vara en ovärderlig faktor med tanke på det redan pressade spelschemat. Min spelvinkel är att Chelsea gör minst 2 mål i matchen.

 

/Soccerstatbetting, @SsbStat på Twitter