FotbollPremier League

SoccerStatBetting: ”En dubbel med Arsenal och Real Madrid”

september 19, 2020november 19th, 2021

Match/Liga:
Arsenal-West Ham, Premier League och Real Sociedad-Real Madrid, La Liga

 

Dag/Tid:
Lördag 21:00 och Söndag 21:00

 

Spel:
Arsenal -0.5 och Real Madrid -0.5 (Dubbel)

 

Odds:
2.73

 

Motivering:

Arsenal släppte inte till många chanser mot nykomlingen Fulham och vann komfortabelt med 3-0 i förra helgens premiär. Visst kommer Fulham att få det tufft i år men Arsenal såg även bra ut i Community Shield mot Liverpool och känslan är att det finns en viss stabilitet i laget nu under Arteta.

 

West Ham förlorade premiären hemma mot Newcastle och det var verkligen inte den starten som önskades. I veckan avfärdade man dock Charlton med 3-0 i cupen.

 

Förra säsongen vann Arsenal 5 av 6 hemmamatcher mot botten 6-lagen (Norwich 4-0, Watford 3-2, Bournemouth 1-0, Aston Villa 3-2, West Ham 1-0 och Brighton 1-2) och allt annat än en hemmaseger får ses som en skräll.

 

Real Sociedad spelade oavgjort i förra veckans premiär mot Valladolid. Livet utan Ödegaard kan visa sig bli tuffare än väntat för hemmalaget.

 

De regerande mästarna Real Madrid har för avsikt att upprepa ligasegern även i år och de chanserna är i min mening goda. Marängerna hade förra säsongens bästa bortafacit med 11-5-3 och vann motsvarande möte mot Sociedad med 2-1.

 

Det kanske inte blir flermålsseger varken för Arsenal eller Real Madrid men att dessa lag till sist vinner sina respektive matcher spelar jag gärna till oddset 2.73.

 

/Soccerstatbetting, @SsbStat på Twitter