FotbollLa Liga

SoccerStatBetting: ”Getafe vinner till 4,20”

december 11, 2020januari 25th, 2022

Match/Liga:
Getafe-Sevilla, Premier League

 

Dag/Tid:
Lördag 16:15

 

Spel:
Getafe -0.5

 

Odds:
4.20

 

Motivering:

Förra säsongens succélag Getafe har haft det tuffare i år. Laget har sex raka matcher utan seger och ligger för tillfället på en 15:e plats i tabellen. På hemmaplan har endast Sociedad och Bilbao tillåtit färre antal skott mot det egna målet än Getafe, det är inte defensiven som är problemet utan målskyttet. På de inledande elva matcherna har man endast gjort nio mål. Det gör inte saken bättre att anfallaren Mata är avstängd här (2 mål), dock är lagets bäste målskytt Angel Rodriguez (4 mål på 4 starter) reda att axla manteln.

 

Getafe har som sagt sex raka matcher utan seger. Den senaste segern bärgades dock på hemmaplan mot självaste Barcelona efter en rättvis 1-0 vinst. Hemmalagets besitter med andra ord skrällkapacitet.

 

Sevilla har bortaraden 2-1-2. Segrar mot nykomlingarna Cadiz och Huesca har kombinerats med förluster mot Granada och Bilbao. Sevilla spelade Champions League i veckan och har hittills förlorat majoriteten av matcherna direkt efter en Champions Leaguematch (3 av 5) så här långt.

 

Min spelvinkel blir den raka 1:an till odds över 4 gånger pengarna, den som önskar lite ”säkerhetsbälte” kan med fördel testa Getafe +0.25 till priser runt 2.10.

 

/Soccerstatbetting, @SsbStat på Twitter