FotbollPremier League

SoccerStatBetting: ”Klasskillnad mellan Burnley och Chelsea”

oktober 30, 2020november 19th, 2021

Match/Liga:
Burnley-Chelsea, Premier League

 

Dag/Tid:
Lördag 16:00

 

Spel:
Chelsea -1 asian (insatsen tillbaka vid uddamålsseger för Chelsea)

 

Odds:
1.86

 

Motivering:

Burnley är fortfarande segerlösa i år och en poäng på de inledande fem matcherna är en missräkning. Laget har hittills gjort lägst antal mål av alla i Premier League. På hemmaplan har Dyches mannar förlorat båda sina matcher med 0-1 (Southampton och Tottenham). Senast mot Tottenham (som är jämförbara med dagens motståndare) förlorade man avsluten inne i straffområdet med 8-3 och vid en liknande prestation här lär det bli ytterligare en förlust.

 

Chelsea vann komfortabelt borta mot Krasnodar i veckans Champions League med 4-0. Återigen imponerade Mendy som säker sista utpost och nu har Chelsea lyckats att hålla nollan i tre raka tävlingsmatcher. Offensivt sett är det glädjande för tränare Lampard att både Ziyech, Werner, Pulisic och Hudson-Odoi hittade målet i veckan. Den före detta Ajaxprofilen Ziyech har potential att bli Chelseas viktigaste offensiva pjäs den här säsongen.

 

Matcherna kommer tätt för londonlaget men de har också en bred trupp som ska klara av att ”dubbelspela. En normal dag ska det skilja minst en nivå mellan dessa lag. Jag backar Chelsea med handikappet -1 asian till odds runt 1.90.

 

/Soccerstatbetting, @SsbStat på Twitter