Champions LeagueFotboll

SoccerStatBetting: ”Målfest i Danmark”

oktober 21, 2020november 19th, 2021

Match/Liga:
Midtjylland-Atalanta, Champions League

 

Dag/Tid:
Onsdag 21:00

 

Spel:
Över 3.5 mål

 

Odds:
2.08

 

Motivering:

Midtjylland är ett spännande bidrag i årets gruppspel i Champions League. Den danska klubben ägs av Matthew Benham som även äger Brentford och klubbarna drivs på liknande vis. Midtjylland vann den danska ligan med hela 14 poäng före FC Köpenhamn förra säsongen och i kvalet till Champions Leagues gruppspel tog man en meriterande seger hemma mot Slavia Prag med hela 4-1.

 

Atalanta åkte på en riktig stjärnsmäll i helgen borta mot Napoli. Redan i halvtid låg Atalanta under med 4-0 vilket fick tränare Gasperini att byta ut både Duvan Zapata och Papu Gomez, antagligen med den här matchen i åtanke. Laget från Bergamo är ”mållaget” nummer ett i Europa. Förra säsongen snittade Atalantas matcher i Serie A hela 3.84 mål/match. Hittills den här säsongen snittar Atalantas seriematcher 5.75 mål/match och samtliga fyra inledande matcher har sett fler än 3.5 mål/match.

 

Det här kan bli en riktigt rolig match att se då det finns förutsättningar att bli en målrik tillställning. Jag testar fler än 3.5 mål i matchen.

 

/Soccerstatbetting, @SsbStat på Twitter