FotbollPremier League

SoccerStatBetting: ”Målrik första halvlek på Craven Cottage”

december 16, 2020november 19th, 2021

Match/Liga:
Fulham-Brighton, Premier League

 

Dag/Tid:
Onsdag 21:00

 

Spel:
Över 1 mål – Första halvlek (Asian totalt) (insatsen tillbaka vid exakt 1 mål i halvtid)

 

Odds:
1.92

 

Motivering:

Fulhams 12 matcher den här säsongen har innehållit 34 mål vilket innebär ett snitt på nästan 3 mål per match. Brightons matcher har innehållit 36 mål vilket innebär ett snitt på exakt 3 mål per match. Förutom hemmamatchen mot nykomlingskollegan WBA så har londonlaget släppt in minst ett mål i samtliga matcher. Brightons spelsätt bidrar inte heller till att laget håller nollan överdrivet mycket. De enda matcherna där man har nollat motståndaren så här långt är mot Burnley och Newcastle.

 

Majoriteten av målen i Fulhams hemmamatcher och Brightons bortamatcher har kommit i matchernas första halvlekar. Faktum är att om vi kombinerar Fulhams hemmamatcher med Brightons bortamatcher så har hälften av dessa matcher (6 av 12) innehållit exakt 1 mål efter matchernas första 45 minuter. De övriga matcherna har sett minst 2 mål innan halvtidsvisslan har blåsts.

 

Jag väljer att spela över 1 mål efter de inledande 45 minuterna med insatsen tillbaka vid exakt 1 mål till det förvånansvärt generösa oddset 1.92.

 

/Soccerstatbetting, @SsbStat på Twitter