FotbollPremier League

SoccerStatBetting: ”Oavgjort i halvtid till 2.23 känns bra på förhand”

november 9, 2019november 19th, 2021

Match/Liga:

Burnley-West Ham, Premier League

Dag/Tid:

Lördag 16:00

Spel:

Oavgjort i halvtid

Odds:

2.23

Motivering:

Exkluderar vi topp 6-lagen har 2 av 3 hemmatcher stått oavgjort i halvtid (Southampton 0-0, Norwich 2-0, Everton 0-0). Burnley har nu 3 raka förluster efter en fin inledning av säsongen och nu är det back to basic som gäller för Burnley. Inga nya skadebekymmer och Sean Dyche har säkert sagt ett och annat efter den pinsamma insatsen borta mot Sheffield United senast (0-3) då man förlorade avsluten inne i straffområdet med 12-5 och matchen var avgjord redan i halvtid. 

4 av West Hams 5 bortamatcher har stått oavgjort i halvtid (Brighton 0-0, Watford 1-1, Aston Villa 0-0, Bournemouth 1-1, Everton 0-1). Efter 5 raka matcher utan seger lär det vara fokus från londonlaget att hålla tätt i början av matchen. Förra helgen stod Fabianskis ersättare Roberto Jiménez för en svag insats och får ta på sig en stor del av den förlusten. 

Det är två lag i svag form som möts på Turf Moor och jag kan se en avvaktande första halvlek där båda lagen fokuserar på att hålla tätt, speciellt efter förra helgens dåliga insatser. Oavgjort i halvtid till 2.23 känns bra på förhand. 

Soccerstatbetting 

@SsbStat