FotbollLa Liga

SoccerStatBetting: ”Real Madrid säkrar ligatiteln”

juli 16, 2020januari 25th, 2022

Match/Liga:
Real Madrid-Villarreal, La Liga

 

Dag/Tid:
Torsdag 21:00

 

Spel:
Real Madrid vinner med noll insläppta mål

 

Odds:
2.60

 

Motivering:

Real Madrid är 4 poäng före Barcelona och vid seger ikväll säkrar man ligatiteln. En fullt rättvis ligatitel sett över hela säsongen då Real Madrid har varit det bästa laget i La Liga.

På hemmaplan har man endast släppt in 10 mål på 18 matcher (bäst i La Liga). Man har lyckats att nolla motståndaren i 11 av 18 hemmamatcher. På hemmaplan mot de andra topp 6-lagen har Real Madrid vunnit 4 av 4 matcher, i 3 av dessa har man även hållit nollan (Barcelona 2-0, Sevilla 2-1, Atletico Madrid 1-0 och Getafe 1-0).

Real Madrid har gått fram som en ångvält efter uppehållet och man har vunnit samtliga 9 matcher efter uppehållet, man har hållit nollan i 6 av dessa matcher och nollan har varit intakt i 4 av 5 hemmamatcher efter det ofrivilliga uppehållet.

Villarreal slåss om europacupplatserna och ligger just nu på en femteplats i tabellen. Efter uppehållet har man vunnit 6 av 9 matcher, dock blev man rejält avklädda av Barcelona (1-4) nyligen och senast förlorade man även mot Sociedad (1-2).

Real Madrid säkrar ligatiteln ikväll och det är även god chans att man lyckas att ”nolla” Villarreal. Spelet blir således Real Madrid att vinna och samtidigt hålla tätt bakåt.

 

/Soccerstatbetting, @SsbStat på Twitter