Champions LeagueFotboll

SoccerStatBetting: ”Real Madrid tar tre poäng”

december 9, 2020november 19th, 2021

Match/Liga:
Real Madrid-Borussia M’gladbach, Champions League

 

Dag/Tid:
Onsdag 21:00

 

Spel:
Real Madrid -0.5

 

Odds:
1.77

 

Motivering:

Real Madrids Champions Leaguespel den här säsongen har inte levt upp till den rättmätigt höga kravställningen som finns på laget. Inför den avslutande gruppspelsmatchen är spanjorerna placerade på en tredjeplats och behöver tre poäng ikväll för att vara säkra på ett avancemang.

 

M’gladbach toppar Grupp B och avancerar så länge inte man inte förlorar den här matchen. Tyskarna förlorade hemma mot Inter senast (2-3) efter att ha förlorat skottstatistiken med 15-10 och avsluten inne i straffområdena med 14-6. På bortaplan mot Inter (2-2) hade M’gladbach marginalerna med sig då italienarna vann skottstatistiken med 17-6 och avsluten inne i straffområdena med 14-5.

 

I det omvända mötet när M’gladbach mötte Real Madrid på hemmaplan slutade matchen 2-2 men sett till spel och skapade chanser borde Real Madrid ha vunnit. Bland annat vanns skottstatistiken med 22-9 och avsluten inne i straffområdet skrevs till 15-7 i spanjorernas favör.

 

Real Madrid är det bättre laget och har dessutom mer erfarenhet av europacupspel på den högsta nivån. Jag backar hemmalaget till dessa odds.

 

/Soccerstatbetting, @SsbStat på Twitter