FotbollPremier League

SoccerStatBetting: ”Spelar rak Hammers-seger”

november 7, 2020november 19th, 2021

Match/Liga:
West Ham-Fulham, Premier League

 

Dag/Tid:
Lördag 21:00

 

Spel:
West Ham -0.5

 

Odds:
1.87

 

Motivering:

West Ham har gjort det bättre än förväntat så här långt med tanke på lagets spelschema då man har ställts mot lag från den övre halvan i tabellen i sex av sju matcher. Trots det tuffa spelschemat har Moyes mannar samlat ihop åtta poäng efter att bland annat ha besegrat Wolverhampton (4-0) och Leicester (3-0) samt tagit poäng mot både Manchester City (1-1) och Tottenham (3-3).

 

Förra säsongen vann West Ham samtliga tre hemmamatcher mot seriens tre sämst rankade lag (Norwich 2-0, Watford 3-1 och Bournemouth 4-0). Michail Antonio saknas i hemmalaget på grund av skada men det kan öppna för att den bäste spelaren i the Championship förra säsongen Said Benrahma får plats i startelvan den här gången.

 

Fulham fick äntligen vinna en match i Premier League senast. Vi ska dock inte dra för stora växlar av det då segern kom på hemmaplan mot nykomlingskollegan West Bromwich… Trots att laget har agerat på transfermarknaden är min bedömning att Scott Parkers lagbygge är för svagt för den engelska högstaligan.

 

Om hemmalaget kommer upp i normal nivå så blir detta en komfortabel derbyseger, oddset 1.87 på rak hemmaseger är riktigt bra.

 

/Soccerstatbetting, @SsbStat på Twitter