FotbollPremier League

SoccerStatBetting: ”Spelar Southampton med säkerhetsbälte”

juni 25, 2020november 19th, 2021

Match/Liga:
Southampton-Arsenall, Premier League

 

Dag/Tid:
Torsdag 19:00

 

Spel:
Southampton asian handicap 0 (insatsen tillbaka vid oavgjort)

 

Odds:
1.91

 

Motivering:
Det skiljer endast 3 poäng mellan lagen och sett till de underliggande siffrorna borde faktiskt Southampton vara före Arsenal i tabellen.

Southampton vann mycket övertygande mot Norwich (3-0) i omstarten och Danny Ings fortsatte sin fina säsong med både ett nytt mål och assist.

Arsenal har hunnit med 2 matcher efter uppehållet och båda matcherna har renderat i 0 poäng (Manchester City 0-3 och Brighton 1-2). Londonlaget har haft det tufft på bortaplan med endast 2 vinster på 15 matcher och inför den här matchen har man 7 raka bortamatcher utan seger.

Londonlaget ser även ut att sakna ett helt koppel med spelare, däribland Leno, Xhaka, Chambers, Soares, Mari, Torreira och Luiz. Dessutom är Sokrates tveksam till spel och det förbättrar inte Arsenals chanser här.

Southampton kan spela utan press och formen verkar fin samtidigt som Arsenal är decimerat och känner pressen efter 0 poäng efter uppehållet. Min spelvinkel blir att backa hemmalaget med visst säkerhetsbälte i form av insatsen tillbaka vid ett eventuellt oavgjort resultat.

 

/Soccerstatbetting, @SsbStat på Twitter