FotbollLa Liga

SoccerStatBetting: ”Villarreal ger Real en match”

november 20, 2020januari 25th, 2022

Match/Liga:
Villarreal-Real Madrid, La Liga

 

Dag/Tid:
Lördag 16:15

 

Spel:
Över 2.5 mål i matchen och båda lagen gör mål (Spelbyggaren)

 

Odds:
1.71

 

Motivering:

Villarreal ser spännande ut i år och har startat La Liga på ett bra sätt. Framförallt har både Moreno (4+1) och Alcacer (5+2) prickat formen i inledningen. Offensivt sett har laget få övermän men defensivt finns det en del övrigt att önska då man har släppt in mål i fyra av fem hemmamatcher. På hemmaplan har de gula ubåtarna vunnit sex av sju tävlingsmatcher varav fem av dessa har innehållit fler än 2.5 mål kombinerat med att båda lagen gjort mål.

 

Real Madrid har blandat och gett så här långt. Zidanes mannar har fyra poäng upp till serieledande Real Sociedad med en match tillgodo. De underliggande siffrorna ser helt OK ut, bland annat har man skjutit flest skott av alla lag på bortaplan (14.2 skott/bortamatch). Dock har man släppt in sju mål på de första fem bortamatcherna. Både Ramos och Benzema förväntas att starta trots lite skadebesvär efter landskamperna.

 

Förra säsongen slutade fyra av Villarreals fem hemmamatcher mot de andra topp 6-lagen med fler än 2.5 mål och att båda lagen gjorde mål (Real Sociedad 1-2, Sevilla 2-2, Barcelona 1-4, Atletico Madrid 0-0 och Real Madrid 2-2). Jag är inne på att det kan bli något liknande i den här matchen. Min utgångsposition blir alltså att båda lagen gör mål kombinerat med fler än 2.5 mål i matchen.

 

/Soccerstatbetting, @SsbStat på Twitter