FotbollPremier League

SoccerStatBetting: ”Wolves vinner mot uddlöst Newcastle”

oktober 25, 2020november 19th, 2021

Match/Liga:
Wolverhampton-Newcastle, Premier League

 

Dag/Tid:
Söndag 17:30

 

Spel:
Wolverhampton -0.5

 

Odds:
1.84

 

Motivering:

Wolverhampton ligger på en sjätteplats i tabellen efter tre segrar på de inledande fem matcherna, dock har laget negativ målskillnad och jag väntar fortfarande på en match där det talangfulla laget verkligen visar vad man är kapabel till. På hemmaplan har vargarna förlorat mot Manchester City (1-3) och besegrat nykomlingen Fulham (1-0).  Birminghamlaget fortsätter att agera stabilt defensivt med Patricio som säker sista utpost men nu är det dags att även imponera offensivt.

 

Newcastle har gjort en bra poängmässig start och är placerade på plats 13 i tabellen. Skatorna har däremot inte imponerat spelmässigt vilket även de underliggande siffrorna visar. Förra helgen förlorade man mot Manchester United med 1-4 och skottstatistiken skrevs till hela 7-29. Även mot Tottenham förlorade Steve Bruces mannar skottstatistiken med bedrövliga 6-23 och då är det svårt att vinna fotbollsmatcher. Ett stort orosmoln är även att duktige andremålvakten Karl Darlow ådrog sig en skada senast och är tveksam till start, och även om han skulle starta så är det tveksamt om han är 100 procent frisk.

 

Wolves har en solid defensiv och är svåra att göra mål på, i den här matchen sätts offensiven på prov och att man gör minst ett mål på ett Newcastle som släpper till mängder av skott mot det egna målet ska inte vara några problem en normal dag. Jag backar Wolverhampton att vinna matchen till oddset 1.84.

 

/Soccerstatbetting, @SsbStat på Twitter