FotbollPremier League

Törnqvist: ”God chans att fälla bortafavoriten”

april 21, 2019november 19th, 2021

Match/Liga:

Everton – Manchester United, Premier League

Dag/Tid:

Söndag 14:30

Spel:

Everton dnb

Odds: 

2.25

Motivering:

Jag har satt stora plus för Evertons prestationer den senaste tiden. Man har ju hög kapacitet i truppen och på slutet har bitarna fallit på plats. Därmed kom förlusten mot bottenlaget Fulham senast som en överraskning. Man är ändå med i den tuffa striden om sjundeplatsen och förutom avstängde Andre Gomes är det frid och fröjd i hemmalägret.

För Manchester United blev det storförlust i Barcelona i veckan och man var inte ens nära i dubbelmötet. Solskjär inledde ju med idel vinster men nu har managern fått en rad motgångar i knät. En väntad reaktion men frågan är om United verkligen har så mycket merpart komma med. Nu lär det vara slitet på en del håll och spelschemat är fortsatt tufft. Med 5 av 7 möjliga förluster på slutet är självförtroendet naggat i kanten och det är inte lätt att komma till Goodison Park.

Om Everton kommer upp i den nivån man har hållit på sistone så ska man ha mycket god chans att fälla bortafavoriten. Insatsen tillbaka på krysset känns som rätt val; visst är det lite fördel för Manchester U men inte så stor som oddsen visar.