HockeyShl

Nilsson: ”Boogiewoogie med Särkiniva”

februari 8, 2021november 19th, 2021

Boden lopp 4 – Spelstopp 19.30

Hannas 3 Shawn Leejs varnar hon för och denne såg fin ut med sparat senast. Verkar klart på gång och bör kunna få en fin resa från vettigt läge. Är intressant oddsmässigt. Odds 7.00.

 

Boden lopp 5 – Spelstopp 19.52

Särkiniva har en ny möjlighet och här med finsktränade 13 Boogiewoogie Laday. Denne är kapabel men var lite sämre i ett par starter men senast var det bra tryck i hästen igen från utvändigt Rue de Roi. Läget är inte bra men då hästen tål göra grovjobb själv så tror jag det kan gå bra. Hoppas nu bara att hästen får starta då jag förstått det som att inresande måste ha negativt pandemi-intyg. Tränaren låter för övrigt klart uppåt på sin häst som tränar bra. Odds 5.00.

 

Boden lopp 6 – Spelstopp 20.14

Med frågetecken för de bästa hästarna så provar jag med spel på 1 Rappodina som kan leda runt om. Vann lätt efter uppehåll sedan värsta konkurrenten galopperade och borde inte vara sämre nu. Kommer tilläggshästarna fram för sent så kan hon mycket väl hinna undan. Odds 4.75.

 

Boden lopp 8 – Spelstopp 20.56

Jag spelar 8 Callela Leonard som visat fin form en längre tid. Senast fick han inte fritt i tid då Magnifik Brodde vann. Joki är fortsatt nöjd och nu blir det intressant med bike och norskt huvudlag. Joki tror dock det blir svårt att rubba favoriten och det kan man förstå men jag går på att Magnifiken har en sämre dag. Joki hälsar vidare att han har corona-papperen i ordning. Odds 5.00.

 

Boden lopp 9 – Spelstopp 21.15

Jag går på rejäle 10 Bottnas Easy Cash som kan vara den som har fördel av lång distans. Har ingen toppform tycker Alamäki då han siktar på de finare underlagen längre fram men ändå rätt så bra form. Kan vara tuffast sista biten här om Joki bjuder på en hyggligt bra resa. Joki gillar också den här hästen och vi provar. Odds 6.50.

 

/Ulf Nilsson, Travnet