Melodifestivalen

Spelarna tror på countrytoner till finalen

mars 3, 2023

Dags för semifinal i Schlagerfestivalen. Enligt oddsen kommer Theoz, Kiana och Nordman att gå vidare till finalen. Den fjärde och sista platsen ser ut att gå till Tennessee Tears, som dragit ifrån närmaste konkurrenten i oddslistan.

Åtta ska bli fyra när semifinalen avgörs i Örnsköldsvik. Först ut i startfältet på lördag är Theoz, som också är den största favoriten att gå till finalen. Ett spel på att Linköpingsonen slutar topp-4 står i minimala 1,01 gånger pengarna. Även Kiana (1,10) och Nordman (1,30) har stora chanser att få följa med till finalen. Dagen före avgörandet har även Tennessee Tears seglat upp som den fjärde favoriten att ta en finalplats till 1,55 gånger pengarna.

I början av veckan var det helt jämnt mellan Tennessee Tears och Victor Crone om att sluta topp-4, men när vi närmat oss lördagen står det klart att våra spelare tror starkt på de förstnämnda att knipa en finalplats.

Loreen fortsatt segerfavorit

Med alla deltävlingar avklarade är Loreen med låten ”Tattoo” fortsatt storfavorit inför den stora finalen den 11 mars, närmast före Marcus & Martinus.

 

Semfinal: Att kvalificera sig för final (sluta topp-4)
Theoz 1.01
Kiana 1.10
Nordman 1.30
Tennessee Tears 1.55
Victor Crone 2.45
Mariette 3.00
Melanie Wehbe 6.00
Elov & Beny 7.50