Övrig Sport

Nilsson: ”Norsk kallblodsvinnare”

oktober 11, 2019januari 25th, 2022

Romme lopp 6 – Spelstopp 20.12

Kallblodslopp och då blir det ofta norskt. Så tror jag det blir även här då 5 Åsrud Vilja bör ha prima vinstchans. Hästen var riktigt fin vid segern senast och formen är god. Besegrade då 4 Brenne Blissi utan problem. Har tagit ett par segrar från ledningen i Sverige tidigare och det kan bli spets även här. Vinnare till 2.30.

Romme lopp 7 – Spelstopp 20.34

Jag provar ett spel på 10 Definitif Launcher till 8.00 som vinnare. Denne är rejäl och närmar sig rätta formen nu då sommaren har övergett oss för dennna gång. Kommer också från seger som togs utvändigt ledaren och det såg bra ut. Lär avsluta bra och kan kanske få smyga med i rygg på Kalashnikov. Kan bli perfekt och jag provar.

Romme lopp 8 – Spestopp 20.54

Jag drar till med ett chansspel då jag tror att 4 Dibaba är betydligt bättre i ordning än vad många kan tro. Jansson har hyllat henne i någon start och senast travade hon 1.10 sista varvet utan att få med sig något. Hon har ju högt kunnande men har inte fungerat på jättelänge. Får hon vettig resa i draget här så kan hon vara aktuell. Jag chanslirar. 9.25 som vinnare.

Romme lopp 9 – Spelstopp 21.13

Mitt spel i loppet blir 12 Valley Brodde. En häst man alltid hålligt högt men det har varit klent med toppinsatser senaste tiden. Nu gör han helspännande debut för Redén och det blir kul att följa. Nu är det inte givet att det blir alltför offensivt direkt från Örjan från detta läge men jag hoppas Örjan vill delta. Intressant ändå att Örjan får köra då Daniel själv skulle vara på plats och då jag räknar med en kraftigt förbättrad Valley Brodde så är det värt ett spel då man får chansen till hyggligt odds. 5.00 som vinnare.