FotbollUncategorizedVm

Firar Tyskland avancemang till VM-åttondelsfinal ikväll?

december 1, 2022

Båda lagen inledde VM svagt och båda lyfte sig i andra matchen, men där slutar kanske likheterna: Tysklands landslag är eller bör vara klart bättre än Costa Ricas.

Och då Tyskland måste vinna ikväll så lär det bli full Autobahn-fart från start. Att Tyskland leder efter första halvlek går att spela till odds 1,44.

Vinst garanterar inte avancemang för Tyskland: Vinner Japan mot Spanien är Japan vidare och då avgörs det på målskillnad mellan Spanien och Tyskland, där Spanien har klar fördel efter storsegern mot Costa Rica. Kryssar Japan mot Spanien så avgör målskillnad om Japan eller Tyskland går vidare; för Tyskland krävs då minst två plusmål ikväll.

Men Costa Rica har absolut också chans att gå vidare: oavgjort mot Tyskland räcker om Spanien vinner mot Japan (vinst för Spanien står i 1,44, men de är vidare även på kryss).

Mål, målskyttar och skott på mål
Tyskland måste göra mål – över 3,5 mål i matchen går att spela till odds 1,93. Över 2,5 mål av Tyskland står i odds 1,90.

Nätar sensationen Niclas Füllkrug igen? Odds 2,00 på mål i matchen av honom. Odds 1,90 på över 1,5 skott på mål av Füllkrug.

Andra bra kandidater till att lyckas i Tysklands offensiv är Jamal Musiala (odds 2,10 på mål i matchen) och Serge Gnabry (2,14).

Över 1,5 skott på mål av Musiala står i odds 2,25 och av Gnabry 2,00.

Dagens Unibet-Stegen till odds 4,10 går ut på att Tyskland noteras för minst 1 kort, minst 2 mål, att Musiala och Müller står för minst 3 avslut på mål sammanlagt och minst 4 hörnor för laget i matchen.