Unibet Nyheter

Spela och se din favoritsport på Unibet TV

augusti 23, 2018november 19th, 2021

Kommer du ihåg de dagar med restriktioner för att se din favoritsport när du spelar? Titta inte längre bort, Unibet erbjuder dig nu en komplett upplevelse som varje spelare förtjänar. 

Unibets tjänst för live streaming har fått sig en rejäl uppgradering. Nu kan du se hela svenska elitfotbollen, Allsvenskan och Superettan. Vi täcker över 165,000 event så du äntligen kan se på den långt efterlängtade matchen, medan du spelar. Tjänsten kostar inget extra, du behöver bara spela precis som du brukar.

Med streamingsidornas uppgången är det inget nytt att se det man vill live och vart man än går. Problemet är bara att man behöver skifta från olika tjänster. Nu har du en fullkomlig spelsida där du kan följa allt live och se på dina favoritsporter utan att behöva byta tjänst. Det underlättar verkligen och bidrar till en optimal spelupplevelse. 

Varför Unibet Live streaming?

Vi anser inte en spelsida vara komplett utan att erbjuda live-streaming. Nu pratar vi inte heller om vilken live-streamingtjänst som helst. En livestreamingtjänst är inget utan sina exklusiviteter och rättigheter för sändning. Här sätter Unibet den nya standarden för sport streaming med Unibet TV. Vi sänder de flesta matcherna i nästan varje sportkategori så du kan se dina favoriter hemma eller direkt i telefonen. Utbudet är enormt och ditt spelande kan inte bli mer autentiskt än så här. Kalla hem vännerna och spela tillsammans medan ni streamar matcherna.

Nu har vi skapat ett sändningsschema där det går att se alla matcher som kommer sändas under veckan. Du kan kategorisera sändningarna till den sport du önskar se och på så vis få allt strukturerat framför dig. Det är inte ofta du ser något sådant ambitiöst på en spelsida men vi tycker om att bidra med något extra än vad spelaren förutsätter.

Se fotboll, tennis, UFC eller någon annan av dina favoritsporter via Unibet TV

Unibet TV finns att hitta bland kategorierna i vår oddslobby. Där hittar du alla pågående sändningar men även vårt spelschema så du kan planera in spelkvällarna med dina vänner. Vi erbjuder ett brett utbud av sporter, även populära utländska sporter såsom Australian Rules och Amerikansk fotboll. Det finns något för alla spelare så välkomna in dina vänner och få 1000 SEK för varje person du värvar.  

2019_-_Multi_Sports_-_Generic_-_Black-916x200-Swedish_SEO[1].gif

Se alla dina matcher när du vill på Unibet TV i mobilen

Låt dig inte luras av portabelt spelande, vår app är optimerad för streaming och spelande samtidigt, med snabb uppstart och responstid. Ni kan du bli helt oberoende av vardagsrummet och ta med allt det roliga i vår mobilapp. Alla dina efterlängtade matcher kan du nu se och spela på vart du än går. Mobilappen är optimerad för spelande och streaming, för att du ska få den fullkomliga spelupplevelse med dig vart du än går. Du kan ladda ner appen både till iOS och Android.

Hur fungerar Unibet TV?

Enkelt, du behöver ha ett registrerat spelkonto och ha pengar insatta eller lagt ett spel inom de närmaste 24 timmarna. Unibet streaming är alltså endast ett komplement till ditt spelande, det är ingen separat tjänst endast för tittande. Du hittar alla pågående spel under ”Live” på oddslobbyn. Tryck på önskad match och streamingfönstret kommer synas på höger sida av alla speltyper. Besök annars streamingschemat i oddslobbyn och ser alla matcher vi kommer sända under hela veckan.

Vill du ha mer information gällande Unibet TV, kan du gå in i våran hjälpsektion. Den är belägen längst upp till höger på startsidan där du väljer sportbetting som kategori och sedan Live streaming ”UTV”. Där får du svar på de mest frekventa frågorna.